28. kesäkuuta 2012

Helsinki Pride 2012


Tulkaaa moikkaa naistenbileisiin ja kulkueeseen ja puistoon ja pääbileisiin ja ja ja....

26 kommenttia:

 1. Sateenkaarimakkaroita!

  VastaaPoista
 2. Saatetaan törmäillä naistenbileissä, kulkueessa, puistossa ja pääbileissä, toivottavasti vaa tunnistan teiät ni voin nykästä hihasta :----)

  VastaaPoista
 3. Miksei makkaroita? :D
  Toivottavasti on hauskaa!

  VastaaPoista
 4. Oho, siis MIKS, eikä miksei x)

  VastaaPoista
 5. Ne on tän vuoden Pride-logosta. Vähän hämärä kuva että mistä se tulee.. :D

  VastaaPoista
 6. Sä salasanasit vanhan blogin ni kuvittelin että oot piilossa kokonaan ja sain ihan hullut vierotusoireet kunnes yhtäkkiä hetken etsiskeltyäni löysin tänne ja ah kuinka arki on taas mukavaa <3
  Sekin jäi vähän itkustuttaan, että ystävällisesti kerroit, mitä ohjelmaa käytit valokuvien "vanhentamiseen" ja en kerenny ottaa sitä talteen ;__; jos vielä muistat sen niin kerrothan joo?
  Ja paska sentään missaan tänäKIN vuonna helsinki pridet viikolla... Mutta onneksi on North pride :3

  VastaaPoista
 7. Jaa löysinki salasanat sun muut ku otin silmät käteen eli ohjelma on nyt ladattu ja oivoi <3

  VastaaPoista
 8. Heh hyvähyvä :D mekin olemme ehkä tulossa north prideilemään :)

  VastaaPoista
 9. Sehän olisi mainiota :D Saatan röyhkiänä nykiä hihasta ja morjenstaakki :D Yess! (oon semmonen Heloora "fani"..)

  VastaaPoista
 10. HELOORA. AH ihana! En kestä. :---------DDD Nyt on melkein pakko tulla.

  VastaaPoista
 11. hei muuten pikku stalkkerina selvitin onko meillä yks yhteinen kaveri? Elina-Kristiina?

  VastaaPoista
 12. Taitaapa olla :D Eipä kyllä olla pitkään hetkeen Elinan kanssa oltu juttusilla harmi kyllä :'D oon btw seurannu sua niin kauan ku sulla on ollu blogi pystyssä. Oon just näin reipas kommentoija :D
  Vai että stalkkaatsie... :'D hui!

  VastaaPoista
 13. ME ollaan Elinan kanssa samalla luokalla. :---) Mukava tyttö!

  No ei tarvii ihan kauheeee salapoliisi olla. Mulle näkyy suoraan toi sun s-posti ja sen ku laittaa faceen niin avot! :D Anteeksi pienehkö stalkkaus.

  VastaaPoista
 14. Jotenki ehkä selviän :D Stalkkasin takaisin virnistellen. Niin sinnehän se mokoma muuttikin!(Maailma on pieni...) Elina on ihan mahtava tyyppi :D Peukut pystyyn että näkisi sitäkin pitkästä aikaa lähiaikoina >:)
  Päivitä PALJON ja piristä mun harmaata lomatonta työarkea joo? :D etenki sitä parisuhde mössöilyä on äänestetty :D

  VastaaPoista
 15. elina itse asiassa taitaa itekkin lukea tätä blogia.. Ainakin sitä vanhaa luki ja mainitsin kyllä tästä uudestakin hänelle.

  hahahahha parisuhde mömmöilyä! sitä kuule riittäis aina, mut musta aina tuntuu et ihmisiä ärsyttää jos laitan jotain liian ällöilymatskuu .:----D

  VastaaPoista
 16. Stalkkauksesta muuten, näytät jotenki tosi tutulta. Oonkohan nähny sut joskus becksussa? Uutena vuotena ehkä?

  VastaaPoista
 17. Heloora :--D Heloora on mun OTP <3

  VastaaPoista
 18. Piti kattooo Urban Dictionarysta mikä toi OTP oli. :---D hhahhhah <3

  VastaaPoista
 19. Heli oon minä becksussa ollu mutten kyllä muista olinko just uutena vuotena.. Minä tuppaan kulkemaan vähän laput silmillä missä hyvänsä meenki...damn! Jos mun vieressä oli semmoinen pieni ja soma blondi mekossa niin luultavasti se olin sitten minä :D ku vielä muistas että oliko mulla blondi/ruskea vai musta tukka loppu-/alkuvuodesta.. :D aattelin siirtyä yöhuikan kävijäksi ihan sillä että en tykkää käydä lauantai iltoina baarissa ku becksuhan tosiaan on vaan lauantaisin ja yöhuikassa voi käyä perjantaisinki. Sitäpaitti KETÄ se ällömatskuilu muka haittaa? :D Ja jos haittaa ni eikö se aina loppujenlopuksi oo NIITTEN ongelma eikä teijän? :D

  VastaaPoista
 20. Yöhuikkakin oli aika mahtava paikka. Tykkäilen molemmista. =) Kumpa vaan täälläkin olisi vähääkään vastaavia tiloja..

  VastaaPoista
 21. Kuvittelin että siellä on jotakin kun jossain vaiheessa mainitsit, että siellä olisi aktiivinen SETA :o Aika pebasta kyllä nyt.
  Minä en ole vielä edes käynyt yöhuikassa ku oon suosinu Becksua vaan pittää lähiaikoina kyllä käyä tsiigailemassa yöhuikan meisingit etenki nyt kun kehaisit :D

  VastaaPoista
 22. Täällä OLI. Vissii jotai alkuhuumaa, koska täällähän ei ole oikein mitään toimintaa ollu varmaan puoleen vuoteen. :---)

  VastaaPoista
 23. 8( justiin! Voiko yksilöt vaikuttaa siellä asioihin? Esim ehottaa aktiivisempaa toimintaa mm. toimipisteen kautta?

  VastaaPoista
 24. kai sitä vois mut ei ketään kiinnosta. taisiis kyllähä sitä aina sanotaan, että ois kiva ku ois jottai, mutta kun ei hallitusta kiinnosta niin eipä täällä asialle mitään pahemmin voi. ei oo aikaa eikä resursseja. eipä kyllä minullakaan olisi että niin.

  VastaaPoista
 25. No mälsä juttu se on silti :D Kyllä se siitä taas aktivisoituu syksyllä. Sillon tuppaa aktiviteettia joka suunnasta ku tuulahtaa kesän jälkeiset tuulet :D Tätä ainakin toivomme!

  VastaaPoista
 26. En kyllä usko ennen ku omin silmin näen. :D

  VastaaPoista