4. kesäkuuta 2012

Noora on aina yhtä otettu miehiltä saadusta huomiosta

5 kommenttia:

 1. Mia Käkström-Nummerström6. kesäkuuta 2012 klo 18.58

  Yksi syy lisää pitkään listaan, miksi en voi sietää miehiä.

  Kokemusteni mukaan vastaavanlaista käytöstä ilmenee miehillä kaikkialla, mutta stadissa olen saanut olla enemmän rauhassa. Kertoisiko joku nyt minulle vastavuoroisuuden nimissä, miten naisen olisi pukeuduttava ja käyttäydyttävä välttyäkseen miesten huomiolta?

  VastaaPoista
 2. Eipä sille oikeen voi mitään. Itellekki on joskus tullu joku ukko urputtamaan, että pukeudun liian provosoivasti. Päällänihän siis oli mustat farkut ja musta (miesten, löysä) t-paita, josta ei todellakaan näkynyt mitään miehiä provosoivia vakoja. Oikeesti mitä mun sitten pitäis pukee päälleni?!

  VastaaPoista
 3. Mia: Eiköhän niitä idiootteja löydy ihan molempien sukupuolten edustajista, varsin anaalista on myös tuommonen "en voi sietää miehiä" -yleistäminen. Ei anna sinustakaan mitenkään fiksua kuvaa noin naissukupuolen edustajana.

  VastaaPoista
 4. Varmaan kuitenkin myönnettävä, että enemmän tämä huutelu on miehille ominaista. Toisaalta olen kuullut myös vanhemmista naishenkilöistä, jotka puhuvat rivosti nuorille pojanklopeille pikku päissään. Ei kauhean mukava tilanne sekään.

  VastaaPoista
 5. [...] Tämä tapahtuma tuli mieleen erään lukijan kommentista aiemmassa merkinnässäni. [...]

  VastaaPoista