23. syyskuuta 2012

Aika paljastaa ittenne!!!!!1


Jos teillä on blogeja niin linkkailkaa prease. Tahdon luettavaa. :---)

153 kommenttia:

 1. Hejj olen yksi tyttelitöö Seinäjoelta :DD Ikää on 17 vuotta ja lukion tokaa käyn.
  Aloitin blogisi seuraamisen kesäkuussa :3 Aloin seuraamaan sinua ehkä siksi, että sinulla on aivan mahtava piirtotyyli ja olet mielenkiintoinen ::D Elämääsi on kiva seurata :3
  Ja kommaan tänne ekaa kertaa ;;> Koska olen ujo, tsihih~
  Minulla on myös outo tapa, jos löydän jonkun hyvän blogin, luen ensin pari uusinta, ja jos tykästyin, niin aloitan lukemaan merkinnät aivan alusta :D Ja sinun tapauksessa meni vanhempaan blogiisi ja luin kaikki ensin sieltä ::D Pääsen paremmin kärryille tämän taktiikan ansiota.
  Wouh, kuulostan pahemman luokan stalkkerilta >8D Älä säikähdy~

  VastaaPoista
 2. sleepy täytti jopa jo 18v tässä tänä vuonna ja on tyksinyt piirtotyylistäsi jo Oswaldin ajoista asti ja muutenkin kyylännyt niin sarjakuvan kuin roolipelienkin merkeissä jo sueamman vuoden. Ja kun sarjakuvasivut loppui niin ikionnellisena löysin sitten blogin jonka jokaisen merkinnän olenkin sitten lukenut, niin vanhan kuin uudenkin. Koska kiinnostaa, piirtotyyli on kiva ja merkinnät mielenkiintosia näi muutenkin melko usein.

  JA koska oot piirtäny mulle aivan ylihienoja kuvia niin velvollisuudentuntoisesti kyylään elämääsi. Eiku?

  sleepy kiittää ja kuittaa.

  VastaaPoista
 3. Hei vain!
  Minä oon Annika ja minä asun tämän vuoden Hollannissa opiskelemassa. Luen tätä koska tykkään sinun piirustustyylistä ja kerronnasta ihan hurjasti, ja koska oon sarjisnarkki. Tykkään itsekin piirrellä, mutta puoltoista vuotta sitten keksin jonkun kamalan oon-ihan-paska-yhyy-alemmuuskompleksin, enkä pitkään aikaan tarttunutkaan kynään melkein ollenkaan. Nyt sitten vähän niinkuin opettelen rutiineja uudestaan. (No eipäs ollut kamalan hauska, mutta fakta nyt kuitenkin)

  Mutjee, kiitos kovasti hyvästä ja kivasta blogista ja kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 4. Moi mä oon Heidi! Oon 19 ja öö en osaa sanoa mitään muuta, en tiiä mitä tiiät jo koska ollaan jopa nähty, ollaan facebookkavereita ja luet mun blogia (käsittääkseni) Ü Tykkään sun blogista koska tää on helposti luettava, visuaalisesti <3<3<3 ja kerrot mielenkiintoisia juttuja sun mielenkiintoisesta elämästä B)

  VastaaPoista
 5. heipä hei, oon 17-vuotias anna lahden seudulta :) rakastan sun piirrustustyyliä ja blogis on piristävä (ainakin melkein aina). Käyn taidelukiota ja taide onki mun intohimo. Vaikutat mahtihepulta!

  oma blogi: http://room-of-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Moikka! Oon 23, seuraan koska tykkään sun tyylistä!

  Random faktoja minusta - asun kuningaspyton Tellen kanssa yksiössä Hakunilassa ja työskentelen turvatarkastajana lentokentällä, vaikka ammatiltani olenkin graafinen suunnittelija. :B

  VastaaPoista
 7. Moikka moi. Minä olen Niilo, 28 jännittävää vuotta vanha. Minäkin olen nyt vuoden ajan Hollannissa opiskelemassa :O
  Liminkaverkoston kautta löysin blogisi, mutta en oo varmaan koskaan tavannut sua.

  Tykkään lukea blogiasi koska piirrostyylisi on kiva, teet hyviä merkintöjä ja huomioita ja tykkään tyttörakkaudesta :3

  mun sarjisblogi on http://lakritsiomena.sarjakuvablogit.com

  VastaaPoista
 8. Katarina, 20, yliopistohiippari ja tuntematon lurkkija. Oon seurannut sun blogia ehkä vuodesta 2010? Sulla on kivan selkeä tyyli ja osaat poimia elämästä ne jänskät pikku jutut, jotka puet sopiviin mittoihin. Jostain syystä erityisesti muistuu mieleen se merkintä, jossa jouduit palvelemaan kurjia kulttuurisen vähemmistön asiakkaita. Sille nauroin valtavasti, vaikkei se kauhean hauska sanan varsinaisessa merkityksessä ollutkaan.

  Random fakta on se, että jostain syystä vuodatuksen uusimpien blogimerkintöjen palkissa ei näy tämän blogin nimi, pelkkä uusimman merkinnän nimi. Yleensä menen merkinnän sijaan suoraan blogiin sen varalta, että ihmiset postaavat useamman päivityksen kerralla ja nyt stressaan kauheasti, etten missaa jotain tällaisen typerän jutun vuoksi! :(

  VastaaPoista
 9. Mie oon entiseltä nettinimeltäni siis Dame, jos vaan muistat. :') Löysin tän sun blogin sattumalta tossa taannoin, mutten oo viittiny kommentoida.

  VastaaPoista
 10. Hanna, 24 vee, tällä hetkellä työtön hämypallero. Pidän tyylistäsi ja kuvistasi, eksyin tänne Kumikon linkittämien juttujen kautta :3 Sulla on myös todella söpö ja suloinen tyyli pukeutua ^^

  VastaaPoista
 11. Essi, ensiviikon tiistaina 21 v täyttävä puutarha-alan opiskelija Riihimäeltä :3 Seuraan blogiasi, koska merkintäsi ovat hauskoja ja kivasti piirrettyjä. Alunperin löysin blogisi kotisivujesi ja vanhan sarjiksesi kautta.

  Random fakta: Muutin vantaalta riihimäelle kesäkuussa, jossa nykyään asun tyttökaverini kanssa :3 seuranamme asuu koira, kissa, hamsteri ja käärme.

  Blogini: www.kyuuketsuki.sarjakuvablogit.com

  VastaaPoista
 12. Hei, nimeni on Emma ja olen 18-vuotias vastikään Turkuun muuttanut opiskelija. Olen aina tykkäillyt sarjisblogeista ja sinun on aivan mainio. Olen perinteinen lukutoukka ja melkoinen tylsimys.

  VastaaPoista
 13. Hävettävän nuori, ujo ja paljon piirtelevä neiti katselee blogiasi Oulun suunnalta. Seuraan blogiasi koska pidän kovasti piirtotyylistäsi ja elämäsi kaikista hauskoista käänteistä. Löysin blogisi erään ystäväni kautta ja olen tätä seuraillut jo melkein siitä asti kun tämän aloitit. Kuten kerroin, piirtelen paljon aikani kuluksi ja lukeminenkin on yksi lempitekemisiä. Olen myös aika tylsä, yksinkertainen, rauhaa puolustava yksinäinen susi, joka ei osallistu juuri mihinkään hulluun tai sekoon toimintaan. Tällästä.

  VastaaPoista
 14. Olen ennenkin tänne kirjoitellut... :) Espoolainen tyttö, ikää 17v (ensi kuussa 18) ja en osaa piirtää... Rakastan kauniita vaatteita.

  aNightingale palveluksessanne.

  VastaaPoista
 15. Heli <3<3
  T. Bea.

  Olin torstaina jyväskylän torilla puolialasti !!! ylpeä saa olla.

  VastaaPoista
 16. Heipsan, 19-vuotias helsinkiläistynyt naisenalku täällä, löysin sut joskus jonkun toisen sarjisbloggaajan linkkilistalta ja sun piirtotyyli kolahti. Se on semmosta rehellistä ja samaanaikaan sympaattisen suloista!

  VastaaPoista
 17. Meikä on tämmönen aika perus lukion ekaluokkalainen. Rakastan piirtämistä ja blogien seurailua (varsinkin sarjakuva blogien). Asun maalla hevostallilla, mutta en juurikaan pidä ratsastamisesta. Random fakta: olin pienenä hieman omalaatuinen, meillä on kuvatodiste siitä, että kiipeilin alle kolmevuotiaana aina korkeaan kirjahyllyyn, kuvassa toisessa kädessäni on vielä kotipizza slice. :D

  VastaaPoista
 18. Heip! Olen ensi viikolla 26 vuotta täyttävä turkulainen yliopisto-opiskelija, joka lähes huolestuttavalla intensiteetillä stalkkailee Suomen sarjisskeneä, vaikkei itse osaa piirtää edes tikku-ukkoa. :D Arvostan suuresti tuota monien tapaa listata seuraamiaan blogeja, koska linkkilistojen kautta tämän ja monet muut blogit sattumalta löysin. Luen kaikenlaisia blogeja tosi paljon, joten siitä johtuen olen aika tarkka siitä, mitä blogeja jaksan jäädä oikeasti seuraamaan, mutta jokin sun tyylilläsi ja kerrontatavassasi viehätti heti. ^^ Hm voi apua joku hauska fakta.. Eipä tule mitään muuta kuin laaduttomia juttuja mieleen, kuten esim. se, että oon varsinaiselta ammatiltani eläintenhoitaja ja mulle on koulussa opetettu mm. oikeaoppinen tapa runkata koiraa.. :D

  VastaaPoista
 19. Moi oon Milli, 25 v, asustan Helsingissä. Mäkin tykkään tytöistä.:) Ja hevosista ja sarjiksista. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 20. Mmmooii mä oon Ella, ja oon 18 v ja asun Helsingissä, joskin ihan Vantaan rajalla. :D Oletan et tiedät musta aika paljon Noran (kulkutauti) blogin kautta hehe.. Ja tosiaan seuraan blogia, koska Nora (taas) on seurannu sitä aina ja sit mä oon siin samalla sit. Ja nytku on oma blokiki (http://mangobaum.sarjakuvablogit.com/) nii entistä kätevämpää ;)

  VastaaPoista
 21. Moi! Olen 23v. itsekin piirtämistä harrastava naikkonen. :-) Tykkään kamalasti sun piirrostyylistä ja elämäsi seuraamisesta, varmaan siksi kun eroaa niin paljon omastani.:D

  VastaaPoista
 22. Hei oon Anna 32v insinööri. Tykkään tyylistäsi! Olen lukenut kaikki, en edes muista kuinka kauan olen seuraillut blogiasi.

  Random-fakta on että pingviinit ja marsut on hurjimpia eläimiä ikinä.

  VastaaPoista
 23. Hei, oon Saiccu ja on tullut stalkkailtuu sinu blogia jo pidemmän aikaa~ Ja tulen tulevaisuudessakin stalkkaamaan! >8D

  VastaaPoista
 24. Oon 18-vuotias murmelityttö pikkukaupungista. Taisin päätyy sun blogiis ensimmäisen kerran norpatin kautta (?) ja sit koukkuunnuin sun ihanaan tyyliin ja sun elämäs kyyläämiseen. Kauhea stalkkeri olen. Mullakin on otsatukka ja kasvatan kaktusta työpöydälläni.

  VastaaPoista
 25. Tuotanoin.. Olen seurannut juttujasi pari vuotta, luen ylipäätään sarjakuvablogeja koska ne ovat viihdyttäviä, päiväkirjamaisia ja antavat ikkunoita erilaisten ihmisten elämään, eroaa yleensä hyvin paljon omastani. Ja sinun juttujasi on hauska lukea, pohdit paljon myös minulle läheisiä asioita, kiitos. ^^
  Olen siis Salla, 20 vuotta, käynyt lukion ja astui taaksepäin(?) ammattikouluun. Myös Kuopiossa tätä nykyä. Random fakta: Minulla on koira joka pelkää lehmiä.

  VastaaPoista
 26. Nyt on lievä vitutus siitä, ettei tämä ulkoasu-teema anna vastata jokaiseen viestiin erikseen. Tai siis antaa, mutta tää heittää mun kommentin silti tänne loppuun. HALUAN SILTI VASTATA TEILLE KAIKILLE KU OOTTE KIVOJA ELI KILOMETRIVASTAUS TÄÄLTÄ TULLAAN.

  YoYo-Wulf: Jeeee uudet tyypit piristävät. Sinulla kävi tuuri, kun ehdit käydä vanhassa blogissani ennen kuin vuodatushävitti kaikkien vanhojen merkintöjen kuvat. 8--) way to go vuodatus!

  Sleepy: Sää ootki niin vanha tuttu jo, ettei ees muisti riitä.

  Annika: Hollannissa? Katoinko oikein, että joku toinenkin kommentoija oli hollannissa parhaillaan..Vai luinkohan vain viestisi kahdesti. Jau.

  Iwory: ”Mielenkiintoinen” elämäni käsittelee siivoojia jotka haluavat silittää Islaa. :D

  anna: sulla on mahdin oloinen blogi! Stalk.

  Tepe: Mäki seuraan sua :--3

  Lakritsiomena/Niilo: KYLLÄ MYÖ OLLAAN NÄHTY LIVENÄKIN. Ainakin Limingassa ekana tai tokana iltana vuonna ööö 2009, kun oli sellanen leikki-ilta meille järjestetty. Mä muistan sut kyllä hyvin sieltä.

  puppun: Hassuu että muistat niin vanhan merkinnän! Oli varmaan ihan ensimmäisiä merkintöjä mitä tein. Ei ole kyllä vieläkään tullu niin huonosti käyttäytyviä ihmisiä vastaan.
  Mut hei en ole ihan varma, mutta toi otsikkojuttu johtuu ehkä siitä, etten ole määritellyt tälle blogille nimeä, koska muuten se näkyisi tuossa yläpalkissa otsikkokuvan päällä ja sitä en halua. Ainakin muistaakseni näin oli. En ole varma. D: anteeksii.

  Kuuranko: Muistan toki sinut! Kuinka voisin unohtaa. 8--))

  aNightingale: Kauniit vaatteet on erittäin jees.

  Lavuski: Sinutkin muistan jostain vanhasta roolipelistä! Söpö tyyli pukeutua? Tsih. Kiitos :D aika tavis se on.

  Kyuuketsuki: Sinä ootkin vanha tuttu.

  Emma: Mäki oon tylsimys. Pidän siitä. Juhlikaamme tylsyyttämme.

  Raapustaja: Sulle samat sanat. Tylsyys on ihan ok.

  Bea: AH BEBE. Mulla muuten sulle aziaa kunhan joskus näkisin sinua fabossa. ps. Olen ylpeä.

  Miyune: PHIIH. :3

  Ansku: Kävin kattoo blogiasi. Pidin.

  Kalypso: Koirien oikeaoppinen runkkaaminen.......... O______O Siis.... herrajumala ku kuulostaa väärältä. D--: Tuskin koirilla mitään sitä vastaan mutta... jessus.

  Milli: Fuck yeah lady lovers!

  Ella: JÖÖ. Varmaan kaikki jotka seuraa tyttöystäväsi blogia tietää sinusta yhtä sun toista. ;) Pisteet myös oman blogin perustamisesta. Nyt hurjana päivityksiä kehiin.

  Jane: Mitähän tähä nyt vastais. Kiva, että on kivaa. :)

  annamy: Hurjimpia hyvässä vai huonossa mielessä? Nooran mielestä muistutan pingviiniä..

  Saiccu: Minäpä stalkkaan takasin!

  Prettymurmel: Iteppä pistän elämäni sarjakuviksi ihmisten stalkattavaksi. :3

  Salla: Sarjakuvablogit tosiaan antavat uudenlaisen tavan katsella toisten ihmisten arkea. Itsekin pidän juuri siitä seikasta sarjisblogeissa. Mä oon vasta nyt alkanu lämpenemään Kuopiolle. Silti haikailen pois täältä.

  VastaaPoista
 27. Mhei, olen Tatar, opiskelen kuvallista ilmaisua Lahdessa, olen 19-vee.
  Seuraan tätä blogia muutaman muun blogin ohella, koska pidän sarjisblogia itsekin ja välillä muiden elämä kiinnostaa kuitenkin enemmän kuin oma :--D
  Ihailen piirustustyyliäsi ja yleensäkin tapaa jolla kerrot asioita kuvallisesti. <3 Kiitos, älä koskaan lopeta.

  VastaaPoista
 28. Moi, olen taidejenna 17 v Tampereelta ja luen vähän kaikkia sarjisblogeja, koska ne ovat hyvää ajanvietettä ja inspiraatiota oman pitämiseen %)

  VastaaPoista
 29. Satsura tässä tervehdys :3 oon 18v. tyttönen Oulusta. Rupesin seuraamaan tätä blogia toisen blogin kautta ja sun piirtotyyli oli nii mielenkiintoinen et jäin vaan lukee sit näitä :D muutenki tosi kiva lukea muitten ihmisten elämistä (en ole stalkkeri, en...)! Itselläkin blogi löytyy, laitoin sen tohon nettisivu kohtaan :) ois kiva itsekin jaksaa tehdä sarjakuvablogia! Mut näit sun merkintöjä on kiva lukea, joten jatka samaan malliin! ^^

  VastaaPoista
 30. Hihi no oon 15vee sateenkaarihippilapsonen Pohjanmaalta :-D
  No en enää ees muista mitä ehdotit kerrottavaks, enkä jaksa plärää ton kommenttinivaskan alkuun, mut kerrottakoon vielä vaikka se, että ain ku kyykistyn mun polvet naksahtaa.
  NIIN ja miks luen tätä. Pläräilin ihmisten linkkilistoja joskus tylsistyneenä ja sit luin sun vanhasta blogiista useemman merkinnän, koska ne oli piirretty sillei selkeest, eikä ne ollu tuhannen sivun pitusia, nii vetäsivät sillei mukaansa tälläsen ohimenevän surffaajan. No ne jutut oli hyvii, nii luin vähä useemman ja sit lisäsin blogis omalle listalleni ja tykkään ain enempi sun jutuist :-)

  VastaaPoista
 31. Panu, 30-vuotta, Oulu, kiinnostava ote vähemmistöaiheisiin (+ muihin) ja hieno kynänjälki miellyttävät silmää, ja siksipä seurailen. Antisosiaalinen vähemmistöedustaja riittänee tiedon rippeeksi.

  VastaaPoista
 32. 48 v. sinkkumies Lapualta, voisitko laittaa lisää valokuvia itsestäsi... :) ;) ;)

  VastaaPoista
 33. viltZu, 22-v. Satakunnan suunnalta!
  Stalkkasin sua jo silloin kun piirsit Oswaldia (OI KYLLÄ! Minä muistan tämän todella hyvin!), Kaikua ja sitten siirryit sarjisbloggaukseen. Minusta piirrustusjälkesi on omaperäistä ja tätä on aina hauska lukea. Hmm... Sitten joku hauska fakta itestäni... Lähiaikoina olen huomannut että oikea ranteeni naksuu vähän väliä JA minun on tarkistettava "stalkkaus" eli sarjisblogi lista vähintään kerran päivässä. Ellei useammin.

  P.s. mitä islalle kuuluu!! :)

  VastaaPoista
 34. Ai niin! http://viltzu.sarjakuvablogit.com

  VastaaPoista
 35. Noh ei varmaan vaikee arvata, että oon stalkkerina täällä ;DD Ja öö koska kysytään, niin: Nora, 17v, ja luen tätä, koska sulla on aivan ihana piirtotyyli, sulla on hauskoja juttuja, hyvii mielipiteit, ja otat kantaa asioihin, jotka mua itteäniki kiinnostaa. Vaikutat muutenki tosi kivalta ihmiseltä näin muutenki, joten kyylääminen tälleen blogin kautta on kivaisaa 8)

  Löysin tän blogin joskus kauan sitten, taisiis sen vanhan, ja sit luin sen kokonaan läpi (lintsasin sen takia koulusta, koska koukutuin), ja sit aloin ihan vakituisesti seuraamaan. Nyt on pakko tunnustaa, et useimmiten avaan sun blogin ekana, ku katon, onko porukka päivitelly ;D

  Ja sit joku fakta...Pelkään kommentointia ihan kauheesti :D

  VastaaPoista
 36. heippulihei.
  sulla on mukavan jänskä blogi, jota on mielekästä seurailla. ihanan semmosia arkipäiväisiä jutskia, jee!

  kivvaa syksyä siihen suuntaan. :-)
  ps. sulla on kivat kikkurat!

  VastaaPoista
 37. Kata tässä hei, oltiin Limingassa samaan aikaan! Seuraan tätä blogia, mutta mulla on kommentointivamma joten kommentoin paikkoihin tosi harvoin. Muutin itte juuri bloggeriin koska vuodatus: http://katariinakombi.blogspot.fi/ Ja öö asun Turussa, random fakta?

  VastaaPoista
 38. Ja nyt on pakko vielä kysyä, et mitä noi ylemmän kommentoijan puhumat Oswald ja Kaiku on, koska mulle tuli todella hämärän tuttu olo noista nimistä ;D

  VastaaPoista
 39. Heivaanhei! Sinnuu seuraa 18-vuotias, joskus Salossa ja joskus Karviassa asuva epämääräinen tyyppi, joka löysi vuodatuksen blogisi kaverin kautta joskus.. pari vuotta sitten?? Seuraan pääasiassa siksi, että olet inspiroiva, älykäs ja superhyvä piirtämään! :> Olet myös älyttömän nätti, mitään epämuodostuneita luita tms. sulla todellakaan ole, mitä aiemmassa postauksessa mietit. :D Määki haluisin korkeet poskipäät!

  VastaaPoista
 40. Reimari, kohta 22 ja seurannu blogiasi alku ajoista asti (ekoja sarjisblogeja joita aloin seurata) ja tykkäilee jutuistas. Erityisesti tykkäsin seurata blogiasi Liminka aikoinas ja ittekki sielä sit kaksi vuotta viihdyin.:D

  VastaaPoista
 41. Hui, olin ekaks ihan että uskallanko kommentoida ollenkaan, kun kiakki muut stalkkerit täällä tuntuu olevan mua paljon vanhempia, mistäköhän johtuu...(ehkä siitä, että muut mun ikäset ei ole vielä ehtineet myydä sieluaan tietokoneelle)
  No joo siis. Olen nimeltäni Mirene, ikää löytyy 12 vuotta (eli suomeksi liian vähän) ja oon stalkkeroinut tätä sun blogias, hymm, olisko kesäkuusta. Tai heinäkuusta, mutta miten vaan. Eksyin tänne yhdestä toisesta sarjisblogista. (Niin kutsuttu elämä - nimisestä) Tykästyin piirtotyyliisi ja jäinkin sitten tänne pysyväksi stalkkeriksi.
  Ja sanoakseni tähän vielä pari randomia faktaa itsestän, niin, noh, asun Turun lähellä, omistan koiran ja pupun ja olen olen jo nyt auttamattoman addiktoitunut nettiin. Ja lukemiseen. Ja suklaaseen. Ja noin miljoonaan muuhun asiaan :D

  VastaaPoista
 42. Hejsan. Minä olen 21-vuotias journalistiikan opiskelija ja löysin tämän blogisi aika vasta. Olen stal.. lukenut sarjakuvablogeja jo useamman vuoden ajan (itse en osaa piirtää kovinkaan kummoisesti), ja minusta sinun tyyli on jotenkin kovin sympaattinen ja elämänmakuinen. Tykkään erityisesti "huutelevista päistä" kaikissa ääliömerkinnöissä.
  Ja randomfakta: mulla on hyvinkin samanlaiset hiukset kun sinulla. Että feel ya!

  VastaaPoista
 43. Cava 15v typerys Etelä-Suomesta, tykkään seikkailla satunnaisesti sarjisblogeissa ja jotenkin löysin tänne ja jäinkin sitten seuraamaan en muista mistä lähtien mutta joskus kesästä? :'D Sun hiuspohdinnat vois muuten olla kun suoraan mun suusta, tosin oma tukka ei ehkä ihan noin kihara ole mutta kuitenkin! Mitäs minusta, edellisen kirjottajan tavoin oon suklaaseen koukuttunut ja mitään kovin kiinnostavaa kerrottavaa ei sitten löydykkään. Oon tosi huono kommentoimaan vaikka varmaan pitäisi edes yrittää kun kuitenkin tykkään tästä sun blogistas tosi paljon.

  VastaaPoista
 44. Tatar: oooh seuraan blogiasi aina kun vaan siihen törmään jossain yhteyksissä (en ikinä muista ottaa ylös osoitetta). Nyt on ainakin tallessa tässä merkinnässä tämän kommentin yhteydessä.

  Jelden: moi taidejenna. Tykkään sun blogista.

  Satsura: Oulu on mahtava kaupunki.

  Iita: Aina hämmennyn, kun nään ikäsi numeroina. Ei tule ikinä ajateltua sinua niin nuorena! Hullua. Oon sua 7 vuotta vanhempi. x__x kääk vanhaminä.

  Rhi: Mitteh mies. Mikä tämä outo ilmiö.

  Roihka: ahhahahha ihana sinkkumies Lapualta. Multa löytyy hyvin ikäviä mielleyhtymiä kyseiseen kaupunkiin. :--D

  Viltzu: Sun nimi on jääny mulle varmaan mieleen jostain fanart-kuvista. (Minulla on edelleen tallessa kaikkien minulle lahjoittamat fanartit. Oi niitä upeuksia <3). Islalle kuuluu paksusti. Se löllyää kotipaikkakunnallani, koska meillä koulu on päivät pitkät ja Isla ei ole tottunut olemaan yksin. Eli haukkuherkäksi muuttuu yksin ollessa. Ihana eläin. Ikävöimme aina kun käydään kävelyllä. Ikävään katselen videoita Islasta leikkimässä. Nyyh mite joku eläin onkin niin tärkeä. ;___;

  kulkutauti: hahahahah lintsasit?!! ::''''---DD olen imarreltu! Niin ja hei tohon oswald/kaiku-juttuun. Nää oli sarjakuvaprojekteja joihin vapaa-aikaani kulutin netissä ala- ja ylä-asteen sekä lukion (2001~2009) aikaan. Siihen aikaan koirasarjakuvaskene voi erittäin rikkaasti! Oi niitä aikoja!

  Rubek: Oi minun kikkurat huomioidaan. <3

  Kata: Kiva kun alotit blogin uudestaan. Seurailin sitä vanhaasikin vuodatuksen aikaan. Mullakin on kommentointivamma..

  berry: En oo ikinä osannu ottaa positiivista palautetta vastaan.. Kiitos ja öö en ajattele, että mun luut ois epämuodostuneet.. Ne on vaan omalaatuiset. :3

  Reimari: Niii-i. Itsekin pidin siitä millainen mun blogi oli Liminka-aikaan. Ei liian harkittua ja juttun aiheita tuli asuntolassa asuessa koko ajan. Vitun vuodatus taas kerran, kun meni hävittämään kuvat kyseiseltä ajanjaksolta.

  Bin: Eli suhteellisen uusi lukija on kyseessä. Teretulemast. :)

  Canelia: Tukkasielunsisko. Ainakin yksi ihminen jossain siis ymmärtää nämä iänikuiset ongelmat. :D

  Cavachon: No jopas. Tukka-asiat selkeästi koskettavat huomattavasti suurempaa yleisöä, kuin olin ajatellut. Terve siis sinullekkin joka jaat tukkatuskamme (ja -ilomme).

  VastaaPoista
 45. eli oon tietämättäni stalkannu sua jo joskus....ala-asteella!? 8DD voih, mun laatikot on täynnä kaikkia vanhoja koirasarjiksia, joita piirtelin sillon, ku netti oli niitä täynnä. Ja siellä on varmasti vaikutteita myös Oswaldista :'D

  VastaaPoista
 46. Tämmöinen lukion viimeistä vuotta käyvä taidehomo ilmottautuu blogisi lukijaksi. Aloin lukea blogiasi, koska tyylisi on tosi kiva ja se miellyttää silmääni ja sinulla on todella sujuva tapa kertoa asioita sarjakuvan voimin. Ihan mahtia matskua täältä aina löytyy ja blogi päivittyy kaikenlisäksi todella usein! Kiitos siitä!

  Ja joku hauska fakta olkoon vaikka se, että soitan kanteletta ja perinteisten kappaleiden sijaan soittelen Lady Gagaa c:

  VastaaPoista
 47. Minä stalkkaan! Oon kyyläillyt tätä blogia jo ihan alusta alkaen ja kuuluu suosikkeihin vieläpä. Taisin löytää tämän joskus taannoin jonkun linkin kautta ja heti muistin, että kah, tämähän on se Kaaos-roolipelin alkuperäinen ylläpitäjä :D Kaaos oli ensimmäinen roolipelini ja koko 4 vuoden uran aikana se parhain.
  Lillun Raahen lukiossa nyt toisella vuosiluokalla ja 17-talvinen siis olen. Kissani Nysse kuorsaa todella kovaan ääneen, että luulin jo ulkona jonkun valittavan.

  VastaaPoista
 48. Olen Hanna, olen omituinen tyyppi, joka on eksynyt tänne muiden sarjakuvablogien kautta. Joitain sarjakuvaihmisiä olen joskus tuntenut, mutta oikeastaan en kyllä tunne ketään.

  VastaaPoista
 49. Tätiosastolta päivää! Olen 33v. naishenkilö ja luen tosi paljon sarjisblogeja koska ne on tosi mielenkiintoisia ja ihania ja kauniita. Kuten tämä sunkin blogi. Työskentelen itse luovalla (vaikken graafisella) alalla ja kaikki taiteenmuodot kiinnostavat, siksi varmaan tämä innostus sarjisblogeihin.

  VastaaPoista
 50. Tunnustaudun stalkkeriksi :D Vuonna nakki ja paavo seurasin Oswaldia, sen jälkeen Kaikua ja sitten eksyinkin tänne.
  Eli joo, kohtapuolin 17 vuotias sateenkaarikakara pohjoisesta päin. Opiskelen eläintenhoitajaksi, ja kotona majaileekin lauma elikoita.
  Seurailen koska pidän tyylistäsi, kirjoitat rohkeasti ja rehellisesti ja sen vuoksi blogisi on mukavaa luettavaa :3

  VastaaPoista
 51. 27-vuotias kotiäiti. Aikaisemmin sarjisopiskelija. Tykkään sun tyylistä kertoa ja piirtää. Kyllä täällä tulee päivittäin juostua :)

  VastaaPoista
 52. Moi, en tiiä muistatko mut mut joskus nickillä zohjo heiluin netissä, ja kävin ahkerasti sun sivuillas aikoinaan (ja hahhaa ollaan joskus samoissa ropeissaki pyöritty kauan sit sillon kun niitä nuorena tuli harrasteltua) :D siirryin sit tätäkin blogia lukemaan tietenkin, ja tykkään sun piirustustyylistä ja väritystyylistä paljon! Plus kivasti kerrot ja bloggaat :) oon 21 ja asun Englannis nykyään ja opiskelen kuvitusta, hieno random fakta oih. Tai pidän siitä itekin jonkinlaista blogia kans http://www.yohss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 53. Möh, ilmoitaudun stalkkaajaksesi. Olen 15-vuotias, yhdeksättä luokkaa käyvä tyttö, joka on itsekin joskus aloitellut sarjisblogin tekemistä mutta sekin homma lopahti johonkin.. Olenpas laiska. Löysin sarjisblogisi norpatin linkityksistä, ja olen siitä hyvin kiitollinen, sillä bloggauksiasi on ollut ilo seurata - elämä on hyvä juttu, varsinkin jos siitä voi turinoida.
  Kaikkea hyvää! :-)

  VastaaPoista
 54. Hei, olen Tiikku, 25-v. humanisti. Olen viimeisen vuoden aikana innostunut selailemaan sarjakuvablogeja aina silloin tällöin. Sinut linkitin oman blogini sivupalkkiinkin, koska tykkään piirrostyylistäsi ja siitä, kun otat kantaa johonkin arkipäivän asiaan spontaanilla (?) sarjakuvalla. :) Akateemisena sitä on ihan tarpeeksi tekstin maailmassa, joten kuvat ovat aina piristäviä. En itse ole piirrellyt oikein mitään sitten lukion kuviskurssin, ja sen kyllä huomaa...

  VastaaPoista
 55. 19-vuotias ihmisolento seurailee sinua täältä Pohjammaan lakeuksilta. En tiedä miksi seuraan, joskus eksyin blogiisi, merkinnät oli mukavia ja mielenkiintoisia, ja jotenkin liityin seuraajaksi. :D Hauska fakta.... Kammoan irtohiuksia >__< Iljettävät hiukset jotka tarttuu suihkussa ihoon, takertuu sormiin tai vaatteisiin, vaanii jossain lakanoissa.. Hyih. Mutta monen mielestä niin hauskaa nauraa tuolle ;__;

  En tiedä kuinka ahkerasti näitä vastauksia luet, mutta sun blogia on ilo kyyläillä, ja jatka ihmees samaan malliin :) Tykkään sun piirtotyylistä, tosin vihaan tuota kaunoa. Vihaan toki lähes kaikkea kaunokirjoitusta, ettei siinä. (Lähes, koska tietyissä tilanteissa semmonen rasittava koukero on ihan nättiä). Kai sekin menee hauskasta faktasta?

  VastaaPoista
 56. Toi on mun oikee nimi tuossa nimikerkissä. Oon kolmekymppinen ja lueskelen näitä kotimaisia sarjakuvablogeja kun en ole oikeen samantyyppiseen päiväkirjamaisuuteen englanninkielisellä puolella törmännyt (siis näitä on, mutta ei samassa mittakaavassa kuin Suomessa). Selkeä ulkoasu ja yhdistelmä päivän "vitsiä" ja oikeeta elämää on vaan miellyttävä tapa rentouttaa aivoja internetin melskeessä.
  Samaten sun positiivinen asenne on ihanan viehättävä. Siksi aina palaan takaisin. :)

  Hauska fakta itsestä: jaa... noh, mulla on housut jalassa kun olen netin ääressä. XD

  VastaaPoista
 57. Merlin: Postaa youtubeen sun kantele-gagaa. Susta tulee seuraava nettisensaatio.

  Junkie: Joku muistaa Kaaoksenkin! Itse viihdyin sen parissa nii vähän aikaa, että en ehtinyt erikoista tunnesidettä kyseiseen paikkaan muodostaa.

  Hanna: Ai sä oot suunnitellu ton Savon Setan logon? Se on upee. Meillä on koulussa tehtävänä ottaa joku olemassa oleva logo ja muuttaa se 3D-muotoon. Ajattelin kokeilla tuota setan-logoa.

  Maija S. : Tätiys on henkinen tila. Minuakin on jo täditelty. ;_;

  Sulkasato: Nimimerkkisi kuulostaa kyllä tutulta..

  äiti: Pienehkö tykytys kohtaus, kun ruudussa lukee äiti. Ei sen puoleen, kyllä meidän äiti SAA lukea tätä blogia jos vaan koneella ikinä suostuisi istumaan.

  Kjjo: 22

  Johis: No kyllä mä sut nyt muistan lol. Oot mun facebook-kaverinakin, että joo. :D En tienny, että oot muuttanu Englantiin. Kateellinen olen. Lyöt varmasti vielä rahoiksi noilla sun taidoillasi.

  Firnen: Kaikkea hyvää sinullekin. :)

  Tiikku: Sponttaanius on oikein osuva kuvaus mun sarjakuvista. Ajatus on tietenkin aina taustalla, mutta itse luomisprosessiin lähden ”netti on luettu läpi, vois piirtää. Annatko piirtopöydän.” Sitten selaan muistiota johon olen koonnut huomioita arkielämästä, jotka olen jossain mielentilassa kokenut hyväksi blogimateriaaliksi. Sitten sen kummemmin suunnittelematta piirrän merkinnän ja päivitän.

  Rascide: Multa lähtee ihan hulluna tukkaa. En sietäis olla kyllä mun lähellä. Varsinkin kun mulla on tapana sukia tukkaa tylsistyessä, että irtohiukset lähtisi. :D

  Kyllä mä ihan aina koneella käydessä käyn tarkistamassa blogin uudet kommentit.

  Mireille: Hei ihan kiva, että joku on huomannu jotain positiivistakin näiden mun iän ikuisten "rage"-päivitysten lomassa. Kun katon tota avainsanalistaa, yks käytetyin on ahistus maximus ja rage. :--p hups. Vois yrittää vähän piristyä.

  Toi on OIKEESTI aika hauska fakta. En ikinä käytä housuja kotona jos ei oo vieraita tai muuten vaan pakko.

  VastaaPoista
 58. Aahhah random lisäkommentti, mut hups niinpäs ootkin! Hyvin muisti pelaa, lähinnä vaan tätä kun luen tosiaan ja tuntuu että viimeks kun jotain puhuttiin niin oli noina kaukaisina aikoina niin fb unohtu kokonaan, ei sitä etusivua kovin usein näköjään tuu selattua huhup :D ja joo täällä ollaan, saas nähdä mitä tulee XD
  mut jees, aika harvoja blogeja seurailen mut tätä sun pidemmänkin aikaa jo :D

  VastaaPoista
 59. Hei, olen Aino, 9 yötä ja olen 21~ Joskus silloin kun vuodatus toimi, löysin sinun blogin Annikan (fenrir/lumikeiju) blogin kautta, uskoakseni. Sinun tyyli on ihanan selkeä ja helppolukuinen ja aiheet mielenkiintoisia, niin niitä on kiva lukea ja mahdollisesti MIETISKELLÄ! Random fakta on se, että meinaan tukehtua Ässä Mix-karkkeihin juuri nyt.

  VastaaPoista
 60. Pohjois-Pohjanmaalta 21 vuotias naisen alku seuraa sinun sarjisblogia ja paria muutakin :) Jäin näihin aikoinaan koukkuun ku jutuille sai välillä nauraa veet silmissä ja on kiva seurata miten muut osaa piirtää elämäänsä sarjakuvana kun ite ei kykene ees tikku-ukon piirtoon.

  VastaaPoista
 61. Höö, pahemman luokan sarjisbloginarkkari täällä, 17v, kuvislukio, seuraan koska oot söpö ja piirrät tosi söpösti, naaaawwwwww <3 Löysin sut Iitan linkkilistalta! Mulla ei oo sarjisblogii, mut oon kohta neljä vuotta pitäny sarjakuvapäivistä!
  (No siis okei, en mä enää seuraa 50 sarjisblogia niinku joskus ennen, vähän alle kahtakymmentä enää, ja sun on yks niistä joita jaksan lukee :D <3)

  VastaaPoista
 62. Moi oon Lara kakskytvee ja Joensuusta! Oon kauhee stalkkeri, seurannut joskus ihan kersana varmaan eka Heart Sunii ja sieltä eksynyt oswaldiin (tai toisin päin? onko se mahdollista?) ja sitten luin Kaikua ja pelasin Kaaoksessa ja nyt oon täällä!
  Selvästi joku koukku teikäläisen jutuissa, kun oon ties mitä jaksanut lukea ja katsella. Näitä on kiva lukea, koska homon on helppo samaistua etenkin homojuttuihin, vaikken mikään järjestöaktiivi tai homobileissä/piireissä hirveenä viihtyvä olekaan :DD

  VastaaPoista
 63. 24-vuotias Piri on myös kytänny siun blogii.. ööö.. kauan. Ei mitään muistikuvaa, miten ja milloin sun blogiin olen päätynyt, mutta tykkäsin ja jäin stalkkaamaan. :D Hauska fakta: osaan heiluttaa oikiaa korvaani pikkasen, mutta se kärsii ramppikuumeesta tjsp, kun en välillä pysty heiluttamaan sitä kavereiden nähden tai peiliin katsoessa

  VastaaPoista
 64. Moi olen Anis 19 vuotta ja tyksin sun blogii niiqu. ja öö

  VastaaPoista
 65. Markku, 26 Turusta ja seurailen kun on tosi siisti piirrostyyli ja on niin perhanan mielenkiintoista juttua että ei voi olla
  vähän stalkkaamatta. :) Kai jännä juttu minussa on se että piirtelen itsekkin?

  Marokku.sarjakuvablogit.com

  VastaaPoista
 66. Hanna kiittää kehuista ja haluaisi nähdä lopputuloksen, jos logoa muokkailet.

  VastaaPoista
 67. Moi oon Kirsi Kuopiosta ja vanhoja tuttuja ollaan :D
  Pari kertaa kaupungillaki törmätty.

  Seuraan, koska piirrät kivasti ja jutut on mielenkiintoisia!
  Jaaaa tuttujen ihmisten blogeja on kivempi lukea kuin täysin randomeiden :3


  ..elä ahdistu! :D

  VastaaPoista
 68. Heei, oon Banda eli Sini, ollaan feisbuuk kavereitaki hihi :P Oon \seurannu\ sua jo Oswaldin aikoihin ja oltiin me hetken aikaa samassa roolipelissäkin :)
  Seuraan, koska sun blogi on kivaa seurattavaa, piirrät ja kerrot asiat hyvin :)

  VastaaPoista
 69. Huhhuh mikä määrä kommentteja!

  Mulla oli blogi, mutta eipä oo paljoa jäljellä siitä... Löysin tänne varmaan jonkun toisen blogin kautta ja tykästyin sun tyyliin. Sit jämähdin. Pohdit kiinnostavia juttuja.

  Olen 23-vuotias taidehissan fuksi. Asun toivottavasti kohta Helsingissä. Soitan ukulelea!

  VastaaPoista
 70. Johis: En mäkään ehkä ihan random tilapäivityksiin kiinnittäis huomiota, mutta kun lisäilet upeita digimaalauksiasi faboon niin jää väkisinkin mieleen.

  Kokkoroo: Mä luen myös sun blogia ylläripylläri kun linkkilistaltani se löytyy.. Pitäisi vissiin kyllä kai päivittää tuo linkkisi.

  Maamursu: Joku oikeesti huvittuu mun jutuista. Ennen kuulumatonta.

  Elmeri: Nyt otat sen sarjispäiviksen kauniiseen käteen ja skannaat ne internetin ihmeelliseen maailmaan myös meidän muiden ihmeteltäväksi. n_______n

  Lara: hei mä muistan sut! Kiva että oot jaksanu roikkua messissä.

  Piri: Sulla kans on magee blogi.

  Anis666: hieno nikki..

  Marokku: Nyt ollaan jännän äärellä.

  Hanna: joo tässä ois 3 viikkoo aikaa aktivoitua noiden koulu hommeleiden kanssa..

  Kirsi: En ahdistu, koska tiesin jo etukäteen, että seuraat etkä muutenkaan aiheuttaisi ahdistuskohtausta vaikka nyt vasta saisin tietää. :D

  Banda: Wanhaakin wanhempi tuttu siellä.

  Sag: Ukulele on kyllä niin hipsteriä, että!

  VastaaPoista
 71. oon 22-vuotias Pieksämäeltä kotoisin oleva, nykyisin Lahdessa asuva ja sinut tunteva ihminen.. hieno lause..:D Seuraan tätä siksi, koska saan näin tietoa elämästäsi :D ja hyvin silmää miellyttäväähän tämä blogi on! :) Ihana Helbe! <3 Come here soon!

  VastaaPoista
 72. Ihana Elbe </3 ;___; miksi rahaton olen.

  VastaaPoista
 73. Moi, Kati tässä, 27 wee, me "tunnetaan" feisbookin sarjisblogi-sivustolta. Löysin sun vuodatus blogin pari vuotta sitten ja olen seuraillut sitä ja sen kautta eksyin tännepäin ja rohkenin päivittää oman blogini sarjisblogiin, hyvä homma koska ihmiset lukee blogeja enempi kun se on oikeessa paikassa, tuskin kukaan hokas aiemmin tuota mun vanhaa blogia. Mut juu, ei kyllästytetä sillä enempää.
  Sun tyylis on mielenkiintoista, se tuo mieleen Tove Janssonin :D
  Kauheasti terkkuja! Ja koiralle myös! Mulla on 4 kissaa mutta rakastan myös koiria! ^____^ kaikia eläimiä oikeastaan, mut eniten kissoja, itellä on aina ollut kissoja.
  http://mineedge.sarjakuvablogit.com/

  VastaaPoista
 74. Stalkkaaja ilmottautuu :D Oon Nina, ikiteini 29v ja Hyvinkäältä kotoisin, tosin tällä hetkellä kierrän maailmaa reppu selässä :)
  Mullekki tulee mieleen sun tyylistä Tove Jansson, mikä on just jees koska Tove on mun idoli! :D Löysin tän blogin vasta äskettäin, mut tästä tuli heti yks suosikeista, hauskaa luettavaa ja ihana pirrustustyyli :)
  Nielin itsekkin ujouteni ja laitoin vihdoin myös oman blogin pystyyn, saapi tulla vierailemaan: http://merilevamustetta.sarjakuvablogit.com/ ;)

  VastaaPoista
 75. LOL miks tohon tuli hullut välit tohon vikaan lauseeseen :DD

  VastaaPoista
 76. Tervehdys kaakosta! Zerwolf, 23-vee Lappeenrantalainen.
  Olen stalkannut blogiasi jo hyvän aikaa mielenkiintoisten juttujen tähden ja lueskelin joskus niitä sarjakuviasikin. Muistaakseni tein pari fanitaidettakin. :)

  VastaaPoista
 77. Mä oon Noora, 20v. Alkiolta. Seuraan sun blogia kai siks koska oon stalkkeri ja siks ku sul on hauskoja juttuja ^^

  VastaaPoista
 78. Mirna, Kainuusta, 20 vee, rupesin seuraamaan kun aikoinaan piirsit ihanaa sarjakuvaa jota kaipaankin kovin :3

  VastaaPoista
 79. katikat: Tove Jansson? En oo kyllä tuota ennen kuullut. Tuo otsikko-kuva on tarkoituksella piirretty Tovejanssonmaisesti. Inspiroiva tyyli hänellä. :)

  Aromurmeli: Vierailen toki. Missä päin mualimaa seikkailet parhaillasi?

  Zerwolf: 8--) jauu.

  Noora: Meni hetken aikaa tajuta mistä tässä oli kyse. Ensin luulin, että mun Noora oli laittanut tän, mutta ikä ei täsmännyt. Sitten luulin, että joku leikkii Nooran kustannuksella, mutta edelleen: Noora on 21 eikä 20. Sitten mietin voisiko joku toinenkin Noora alkiolta kyyläillä tätä ja joo. Sun ois pitäny laittaa nimeksi Sauna Noora niin olisin ymmärtänyt heti. ;D

  Mirna: Seuraan myös sun blogia. Tykkäilen.

  VastaaPoista
 80. Majju, 21 vuotias taidehulululuu joka samosi lapin metsistä Helsinkiin vuosi sitten. Seuraan blogiasi koska pidän piirrostyylistäsi valtavasti, se on hirveän suloinen ja on elävä, toimii äärettömän hyvin sarjakuvissasikin. Ostin eilen torakan muotoisen pehmolelun ja aion tehdä siitä repun maailmanlopun jälkeisellä teemalla varustettuihin reiveihin.

  VastaaPoista
 81. Reilu vuosi sitten olin ryhtymässä liminkalaiseksi ja siksi taisin tännekin eksyä. Hauskuus, helppolukuisuus ja... varmaan vielä joku tuntematon h-kirjaimella alkava sana ovat saaneet mut pistäytymään täällä aina välillä :) Olen 22-vuotias hämäläinen Hilla enkä tiedä minne lähden opiskelemaan, kun on niin vaikea valita :<

  VastaaPoista
 82. Kuala Lumpurissa, Malesiassa seikkailen :)

  VastaaPoista
 83. Riksu, 25-v, Tampereelta. Entinen Kuopiolainen. Jumituin joskus lukemaan vanhaa blogiasi ja jämähdin seuraamaan, kun muutitte Kuopioon. Odottelen kovasti tuttujen mestojen mainintaa. Tulee ihan melkein-sukua-julkkikselle-fiilis.. :DD Tykkään kovasti sarjiksistasi. Fakta minusta: Minulla on kissa, tykkään kirjoittaa runoja ja lauluja ja rakastan jäätelöä!

  VastaaPoista
 84. Räpellän myös sarjiksia ja olen ollut Limingan Taidekoulussa, tosin vuonna plääplöö koska olen aika vanha käpy (siellä ei ollut silloin sarjislinjaa, mutta vuosikurssiltani nousi useita nimekkäitä, hyviä kuvataitelijoita). Yleensä eksyn seuraamaan uusia sarjisblogeja reittiä Mummo-->Jupu--->En vaan osaa--->Mustelmia---> jne...ja vakibloggaajien suosikeista saattaa löytyä uusia helmiä seurattavaksi. Sun blogissa alunperin kiinnosti Liminka nostalgiapläjäyksenä ja homous. Teet miellyttävän selkeetä jälkeä ja hauskoja juttuja, vaikkakin joskus vanhaa käpyä ei jaksa innostaa ulkonäkö- ja tyylijutut. Ehkä jaksat kattoo mun älyttömyyksiäni: http://liinis.sarjakuvablogit.com/

  VastaaPoista
 85. Jou, olen 23-vuotias ämmä Lahdesta. Seurailen, kun olen iloisna seurannut sarjistekemisiäsi jo monta vuotta ja tämä on yksi niitä harvoja sarjisblogeja, joiden lukeminen on ihan oikeasti kivaa päivityksestä toiseen. Piirustustyylisi ja tapasi raportoida sattumuksista on jotenkin niin älyttömän sympaattinen.

  VastaaPoista
 86. Negai: Mistä löytyy torakka-pehmoleluja. o___o

  Valokki: Minä pohdin vielä neljän vuoden jälkeenkin mitä oikein haluan opiskella..

  Aromurmeli: Eksoottista.

  Riksu: Aaaa.. En tiedä osaanko tuoda tuttuja paikkoja luontevasti mukaan merkintöihin. Tulee vähän sellanen inside-meininki, jota yritän välttää, että blogi olisi mahdollisimman helppolukuinen kaikille.

  Liinis: Niin kaikki asiat ei tietenkään voi kaikkia kiinnostaa. Ihan ymmärrettävää. Itseäni ei juurikaan nuorena ihmisenä lapsista kertovat juttut kiinnosta. Mutta se on ihan ok. :)

  Vol: HEH! Mä oon oottanu koko tän ajan, että millon Vol tulee ilmoittautumaan! Ajattelin, että olet hävinnyt jonnekkin vuodatuksesta muuton jälkeen. NYyyyh. Kiva tietää, että vielä haamuna messissä roikut.

  VastaaPoista
 87. Heii oon 17 vee tyttö Oulusta ja oon seurannut sun rustauksia Oswaldin ajoista asti ja taitaa olla toinen kerta kun kommentoin mitään. :D Anteeksi. Tykkään kovasti koirista ja rakastin sun sarjakuvia hirveesti :3 Tyksin kovasti tästä blogistakin tää piirustustyyli on nii persoonallinen, että aah :D Että tämmönen kummajainen.

  VastaaPoista
 88. Moi oon Tanja 23 vee. Asun Helsingis, mut oon Savosta kotoisi ja joskus Kuopiossakin asunu ja se on kiva paikka. Luen sun blogia koska tykkään sun jutuista ja piirrosjäljestä. Oon kans käyny Limingan/ssa ja mul on kihara tukka. Nää on ihan hyvät syyt.

  VastaaPoista
 89. Ooh, no nyt vähän nolottaa että en muista! Toivottavasti nähdään vielä jossain vaiheessa :3

  VastaaPoista
 90. Moi! Oon 16 v lukion 2. luokalla, ja ihailen sun blogin värimaailmaa + ilmeitä! Oot loistava piirtäjä ja päivityksistä päätellen myös aika tunteellinen? Ainaki piirustuksista huokuu selvästi aina joku tunne, ja tyksin siitä kovasti! Monet kerrat olen ollut oman sarjakuvablogin perustamispisteessä, mutta päädyn aina jollakin ihmeen tavalla vain selailemaan sun blogia!:O

  VastaaPoista
 91. Mo, oon 19vee työtön/kouluton(nii positiivista) likka Lappeenrannasta :::D. Oon täs varmaa pari(kolme?) vuotta seurannu blogiasi... En tiedä, jotenkin oon jäänyt tähän koukkuun o_O Teet merkinnöistäsi niin hauskoja... Tai tunteellisia tapauskohtaiseksi. Joskus vuodatuksen aikoihin päädyin pari kertaa kuluttamaan iltaa taas kerran blogisi läpi lukemiseen hahaha, niin hyvää sarjakuvaa tosielämästä ;;)

  VastaaPoista
 92. Johku: Muistan sinunkin nimimerkin hämärästi jostain kaukaisuudesta.

  seittilelu: Kihara tukka connects people.

  Niilo: Oon huomaamaton tuntemattomassa seurassa. Pingviini-olo iskee heti päälle.

  Alyssa: No musta ainakin tuntuu, että koen kaikki asiat (iloiset että suruisat) keskivertoa tunteellisemmin.. Ainakin mun äiti sanoi, että oon tunneihminen ja jos asiat menee huonosti se suru tulee tosi kokonaisvaltaisena eikä siitä pääse oikein eroon. Oon kyllä pyrkinytkin aina tuomaan jotain tiettyä tunnetta rivien välistä esille merkintöjen yhteydessä.

  McRomu: hjeij. 8) Mite joku nauraa mun jutuille. En vieläkää voi uskoa.

  VastaaPoista
 93. 18v taidelukiohenkilö suurinpiirtein Kuopion suunnalta, uskollisesti olen kaikkia sarjispuuhailujasi seurannut siitä asti kun joskus sata ikuisuutta sitten ala-astelaisena aloin lukea Diamond Sunia (ja naapurin likan kanssa leikittiin sen hahmoja pihalla :--DD!) ja on hirveen jännää seurata kuinka jonkun tyyli ja aiheet kehittyy. Useampana kertana viikossa tulee täällä käväistyä. Randomfaktana vaikka että keräilen sammakkokamaa ja postikortteja.

  VastaaPoista
 94. 16v lukion ensimmäisellä aloitin nytten, seurailin joskus kauan sitte kaikua, ja kun blogin perustit niin aktiivisesti tätä seuraillut sitten :) sullon tosi persoonallinen piirtämistyyli johon rakastuin heti, ja päivityksiä on kiva lukea ja melkein jopa joka päivä käyn tarkistamassa jos olisi tullut lisää :)

  VastaaPoista
 95. tirppa MITÄEIH MITÄ?!!!?? XXXDDDD AAAAAAHHHHAHAHA JOKU LEIKKI MUN HAHMOJA. Nyt liikutuin syvästi! ;;______;;; mulla on kyllä nii ikävä niitä hahmoja. Just pari päivää sitten kattelin kaikkia vanhoja piirustuksia ja tuli sellanen yhyy tahdon kehittää näitä hahmoja lisää. Nyyh. </3

  emby: ::)

  VastaaPoista
 96. Heh heh.. Jos mä oisin sun Nooraa leikkiny nii tottahan mun nimi siinä tapauksessa olis ollu pikkunoora ;D Ei vaiskaa, mietin kyl iteki et olikohan vähä liian mystinen tuo..

  VastaaPoista
 97. no sitten oisin ainaki tienny että se oot sä, koska noora ei ikinä sanoisi itseään pieneksi. ;)

  VastaaPoista
 98. Mäkin luen tätä! Piirrät söpösti ja siks seuraan plus oon kade kun sulla on tyttöystävä ja mulla ei :( Musta ei kauheesti oo mitään hauskoja faktoja tai faktoja ylipäänsä mutta rakastan kokista <3

  VastaaPoista
 99. Ilmottaudun tänne, vaikka ihan ekaa kertaa blogiisi eksyin! Oon sarjisblogien suurkuluttuja(*köh* stalkkaaja) mutta aikasemmin en sun blogiis ole törmännyt. Saatanpa jäädä pidempi aikasemmaksikin lukijaksi, sun tyylis on niin kiva~ :3

  Eli heipä hei, hauska tutustua, oon 20-vuotias luokanopeopiskelija Itä-Suomesta. Piirtelen itekin jonkun verran, ja toivoisin joku päivä saavani kuviksen opettajan pätevyyden. Blogi mulla joskus muinoin oli, mutta sitä tuli niin harvoin päiviteltyä ettei siinä ollu enää mitään järkeä. Jotain randomia: Rakastan kultapandoja. Onko oikeesti maailmassa söpömpää eläintä? :D

  VastaaPoista
 100. heli: http://nyt.fi/20120906-fok_it-99/

  D:

  VastaaPoista
 101. hahha. Sori. Netistä löytyy monia nettisivuja pelkästään omistettu hipstereille ukulelejen kanssa. Facebookkiin on perustettu ryhmä "say no to hipsters with ukuleles" ja no.. Iphonella on tää appsi ukulelen soitteluun joka oli/on kauheen suosittu (hipstereiden keskuudessa, ei tietenkään enää, koska kaikki tietää siitä). Siitä tämä kommentti.

  VastaaPoista
 102. Tallaisen stalkkaustunnustuskommentin jattaminen kay mun lievasti introverttia luonnettani vastaan.. 21-vuotias opiskelija, asustelen talla hetkella englannista (joo.. skandit puuttuu). Loysin blogin muiden sarjisbloggareiden linkeista joskus 2011 vuoden alusta. Tsekkailen ihmisten blogeja aina noin kerran viikossa ja sun blogi on jaanyt listalle koska pidan sun piirtotyylista ja vaikutat jarkipaiselta ihmiselta. Ai niin, ja pokemonit! :D

  VastaaPoista
 103. Minä kanssa kyttäilen ahkerasti! 20-vuotias laboratorioalan opiskelija olen, myöskin Kuopiosta. Kuopion mäet muuten tuntuvat tuhat kertaa kevyemmiltä, kun niitä ei yritä pyöräillen selättää - hurraa bussikortti! :D

  Tykkään kun päivität usein ja ihanan avoimesti. Ja kauhean hurmaavasti käytät värejä! Ei voi vastustaa.

  VastaaPoista
 104. Joo, tiedän, mut ukulelet vaan on siistejä! Hipsterit tulee ja pilaa kaiken. :C Mut en välitä, aion soittaa leleä vielä kauan sen jälkeen kun ihmiset ovat unohtaneet, että hipstereiä koskaan oli! (Tää missio syö itseään: sitä yritää niin pirusti olla kuulumatta johonkin joukkoon - vähän niin kuin hipsterit...)

  VastaaPoista
 105. Marianne, 19 ja Kouvolasta päin. Bloggailuasi on tultu seurattua kerruun ihan alkuajoista lähtien, aiemmin tuli Kaikua lueskeltua:D

  VastaaPoista
 106. Marianne, 19 ja Kouvolasta päin. Oon seurannu bloggailuasi ihan kerruun alkuajoista lähtien, aiemmin tuli Kaikua lueskeltua. :D

  VastaaPoista
 107. Hei, oon nysverö enkä ilmoittautunut tänne aiemmin vaikka näin tän merkinnän jo joskus. Blogisi on kiinnostava ja en oikein osaa sanoa miksi aloin seuraamaan blogiasi :'D Enivei, moi!

  VastaaPoista
 108. Miippa: Oisin mäkin vähän kade Noorasta :x

  Mauku: heeeei minäkin pyrin Itä-Suomen yliopistoon luokanopettajaksi ja nimenomaan taideaineisiin halusin painottua. Eivät ovet auenneet, mutta ehkä vielä joskus. :)

  dash: jeee vaikutan järkipäiseltä!! ::D

  Maikkeus: Kuopion mäet on yhtä helvettiä...

  Sag: Hahahah ei piä ottaa liian vakavasti.

  Mindy: :)

  Layra: Ooiii hei mäki seurailen sun blogia satunnaisesti.

  VastaaPoista
 109. Hei, olen 20-vuotias viestinnän opiskelija. Tämä blogi on jostain ilmestynyt äärettömään sarjisblogien kirjanmerkkikansiooni aikoja sitten. Oot rakentanut aina näihin merkintöihin hienot värimaailmat, joista yritän ottaa oppia. Tuleeko ne spontaanisti? Kerruu on yksi sellaisia blogeja, joita lukiessa tulee hyvä mieli kun sulla on tollanen elämänasenne, vaikka kerrot huonoistakin asioista. Lisäksi katsaus suomalaiseen homokultuuriin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 110. Noooo. Yleensä kun väritän merkintöjä teen aina vahingossa väriskaalasta aika kylmän ja sinertävän. En tiedä mistä tää johtuu, mutta sen takia viimeistelen merkinnät photoshopin "variations" - toiminnolla. Yleensä taitan merkintöjä keltaiseen + punaiseen tai sitten punaiseen + magentaan. Riippuu vähän merkinnän aiheesta.

  VastaaPoista
 111. heipähei ja terveiset toiselta puolelta maailmaa,
  tiedän että tää tulee vähän jälkikäteen mutta yksi seuraajistasi ilmoittautuu. olen 17-vuotias tyttönen alkujaan eteläisestä Suomesta mutta sattuipa niin että asun nyt Osakan tienoilla Japanissa~ ^^ en muista miten blogisi alunperin löysin, mutta anyway tykkään piirtotyylistäsi ja aihevalinnoista, ne piristävät kovin päivääni ^^ hienoa jälkeä, jatka samaan malliin ^.^ random fakta: aksolotlit ovat suloisia :3

  VastaaPoista
 112. Vau hey kivaa! :D Tervetuloa vaan minun puolestani. Jos taideaineisiin haluat painottua nii oot varmaan hakemassa Savonlinnaan (?) ja täällähän minäkin majailen! Huikkaileppa ihmeessä jos pääset, voin myös antaa pääsykoe vinkkejä! >:D

  VastaaPoista
 113. heii, mie oon stalkannu sinuu jo ties kuinka kauan 8D kuulun tähän kategoriaan joka jo oswald ajoista on sinuu kyylännyt. Melko varmasti samassa roolipelissä ollaan oltu.. en ole ihan varma. Silti on tullu seurattuu sinuu Kaiku ajoista blogin alottamiseen, heehee.. pieni tauko on olli stalkkaamisessa kun yksinkertaisesti vuodatus veti perseet eiku.. kjaunn.. mut sinuu on kiva stalkkaa, siulla on kivat ja omapuoliset merkinnät ja hienointa on nähdä se kaikki kehitys~ ikää mulla oli 20v.. ja faktaa en itestäni osaa justiinsa nyt kertoa... paitti että unelmana ois joskus jaksaa itekki sarjisblogia pitää - tai edes ehtiä ehaaha. XD

  VastaaPoista
 114. Vilkaisen joskus kun tulee ikävä sinua. x

  VastaaPoista
 115. 31v vantaalainen koiranomistaja. Aijaksi mua kuhtuvat. Tykkään lukia sarjakuvia, löysin siut Norpatin linkeistä ja oon vähän koukussa :)
  En ole piirrelly vuosiin, on joku blokki menossa, viimeaikoina on tosin tullut taas haluja piirustaa, en vaan ole kaivanut välineitä esiin. Ei olla tavattu..
  <3

  VastaaPoista
 116. frey: Japanissa? x___X Ehkä maailman kateellisin olen. Kauhee Japani-kuume iskenyt minulle taas pitkästä aikaan vuosiin. Yhyy.

  Mauku: Juu oon ymmärtäny, että Rovaniemi, Hki ja Savonlinna ovat vaihtoehdot. En vaan millään haluaisi enää muuttaa kaupunkiin, joka olisi YHTÄÄÄN pienempi, kuin tämä KUopio jo on.. :/

  Biffe: Sinunkin nimimerkkisi on hyvin tuttu. :) Tuo sinun unelmasi on aika nopeasti ja helposti toteutettavissa.

  JEllY: SMisH. :::(( MILLOTUUTKUOPIOON.

  Taiga: Nyt sitä blokkia hoitelemaan!

  VastaaPoista
 117. Riikin ilmoittautuu. 20-vuotias tytsy Lounais-Suomesta. Seurasin jo aikoinaan Oswald Story-sivuja ja sarjista ja taisinpa olla päivitysapunakin (vaikka Geo kökköilikin enemmän kuin laki sallii). Sitten seurasin Kaikua ja sitten seuraan tätä blogia, koska se on hauska ja tyylisi on raikas ja omaperäinen. Olet kehittynyt valtavasti vuosien saatossa! (no shit sherlock?)

  VastaaPoista
 118. Hei, oon 25vuotta (vanha). Ihailen piirtämistyyliäsi. Tää blogi piristää harmaankin päivän. Nii ja opiskelen luokanopeks. Ja kiinnostava fakta: haluu muuttaa pois savonlinnasta, samasta syystä miksi sä et halua muuttaa tänne :D eli liian pieni kaupunki! :(

  VastaaPoista
 119. Hola, olen tällainen lusmu the lusmu etten ole jaksanut tähän kommentoida vaikka heti nähtyäni mietin että nyt on aika! : D Eli netissä liikun nimellä Lahjakaspoika, oon kotosi Joensuusa ja vuosimallia 95. Ja sarjisbloggailen kanssa ja luen siun blogias semi säännöllisesti. En ole ihan varma kenen blogista alunperin löysin linkin tänne... Mutta taisin lukea tätä jo ennen kuin itse aloitin sarjakuvablogeilun (ja siitä on sentään jo yli vuosi). Siul on tosi kiva piirtotyyli ja siu sarjakuvista ja kerrontatavasta ymmärtää tilanteet aina hyvi yms. :) Toivottavasti jaksat bloggailla vielä pitkään~!

  VastaaPoista
 120. 21-vuotias nainen Kainuusta. Olen seuraillut sinua satunnaisesti nykyään, moooonta vuotta sitten pelasin sinun ropessa ja fanitin sarjakuviasi. Muutama kuukausi sitten kävi ilmi että olet yhden näissä vähemmistöpiireissä pyörivän ystäväni kaveri ja se oli jotenki jännää. :) Sun elämää ja juttuja on kivaa lukea, keep up the good work!

  VastaaPoista
 121. Riikin: Aaah jotenkin ihanaa nähdä, että sinulla on vielä nuo nettisivutkin pystyssä. ;__; voih tätä nostalgian määrää </3

  Nimetön: Joo en voi syyttää tuota poisakaipuuta.. Mulla asuu serkkuja Savonlinnassa ja vaikka herttaisen oloinen kaupunki onkin, kaipaan jotain ... suurempaaaaa...

  Lahjakaspoika: hehee en ainakaan ihan heti ole lopettamassa. 8--)

  Rosatiina: heijoo, tiedänkin kenestä puhut. ;D Ei voi muuta sanoa, kun en että on muaaaalima pieni. Se pieni epävarmuus minulla on SINUSTA, etä olitko se joka pelasit Dolcella vai jollain toisella. Koska teitä pyöri kaks nii samannimistä samaan aikaan, että menin sekaisin. Toisen nimi oli Rosetiina enkä muista kumpi pelasi Dolcella ja kumpi ei.

  VastaaPoista
 122. No voi herranmunjee ollaanko ropetettuki jossain samaan aikaan? XD Ei kovin mahdotonta. Olin joskus ihan superaktiivinen ropettaja. Alkuperäinen nikkinihän oli siis Lavuaariin_Hukkunut, mut ihmiset kirjoitti sen niin usein väärin, et siitä tuli Lavuski :D Mulla on blogi olemassa, mutta siellä on vaan yksi kuva kun en oo saanu aikaiseksi laitettua sinne ja ois niin paljon kaikkea mitä laittaa sinne....

  VastaaPoista
 123. Moon Milla! 29v, työkseni piirrän sarjiksia, kuvitan, graafikoin ja vedän työpajoja aina välillä. Sarjisblogit on mielenkiintosia ja etsiskelen jatkuvasti uusia stalkattavia. Päädyin sun blogiin hmm.. en nyt itse asiassa muista mitä kautta, ehkä fb:sta? Mutta hiano on, ja kivoja juttuja! Kaikki ihmissuhde/parisuhdejutut varsinkin on mun suuri intohimoni ;)

  VastaaPoista
 124. Öö moi vaan, oon Maiju, 19 vuotta, tosin parin kuukauden päästä 20, oih ja voih, opiskelen toista vuotta sarjislinjalla Limingassa. Sarjikset on kivoja ja sarjisblogit vielä kivempia. Eksyin tänne joskus vuooosia sitten kun käytit vielä vuodatusta ja öh en tosin muista miten. Stalkkerintaidoin. Tykkään lukea söpöjen ihmisten söpöjä juttuja ja ihmissuhdeasiat on mielenkiintoisia vaikka joskus surullisiakin. Eeenkä keksi jännä faktaa, oon tälläne pöljä olento ja omistan tällä hetkellä käärmeen, villakoiran, ja kolme leopardigekkosta huomisesta lähtien kun haen jengiin kaksi liskoa lisää. Tykkään ruuasta. Heiba. o/

  VastaaPoista
 125. Tätä lueskelen! Alle kahen viikon päästä 21, elokuvaa ja televisiota opiskeleva, askartelija paskartelija ja vähän kaikenlaista puuhasteleva. Itekkin sarjisbloggaan, tosin oon ollu superlaiska päivittämään vaikka on merkintöjä kerääntynyt. Koitan ryhdistäytyä ennen viikon loppumista. Blogisi on kiva ja söpö!

  VastaaPoista
 126. Siis joo, kyllä, minä pelasin Dolcella. Ja Rosetina on tää meiän yhteinen kaveri. :D Piirsit mulle joskus arttia ja se taitaa olla mulla vieläkin tallessa!

  VastaaPoista
 127. joo varmana oon piirtänykki. :D Dolce oli ilmiö.

  VastaaPoista
 128. Mie oon 25v. piirtelijä- ja videopeli-ihminen ja viimestä puolivuotista samassa koulussa kuin sie nyt. :P Seurailen blogiasi koska tykkään sun piirrostyylistä ja slice of life merkinnöistä. Muutenki todella samanlaisia ajatuksia. Ja oon myös Islan suuri fani. <3 ;)

  VastaaPoista
 129. inkubi oooh. mitä linjaa käyt? JÄNNÄ. Oon käyny sun blogissa monesti enkä oo jotenni tajunnu, että oot kumulaisia.

  VastaaPoista
 130. Tässä illan ratoksi surfailen tuttavien luona, missä oon tällä hetkellä punkkaamassa. Mun poikaystävä kaapattiin. Tutustu hänen blogiinsa: www.olutinfo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 131. Sitä sukupuuttoon kuolevaa linjaa käyn (eli graafista.) xD

  VastaaPoista
 132. Heipä hei, 20-vuotias lukijasi Etelä-Pohjanmaalta taikka Tampereelta, en oikein tiedä itsekään. (joka näemmä unohtanut viimeaikoina tulla kurkkimaan tänne) aikoinani päädyin lukemaan Kaiku-projektin seuraamaan kautta blogiasi :)
  Kiva piirtotyyli ja mielekkäitä asioita käsitellään (pokemonit ja Isla!! )

  "Hey, I just met you and this is crazy but let's have a battle I win maybe" toimikoon iloisena piristyskommenttina.

  VastaaPoista
 133. ¨Tapellaan vaan ;D Mulla on aika hyvät pokemaanit tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 134. Hihi, ite tein Black kakkosessa tiimin mikä nyt jälkeenpäin ei ollukaan ihan niin kiva mitä odotin, mut saas nähä miten käy elite4:ssä, kun sinne menoa oon just oottelemassa kunhan löytyy vaan aikaa :D
  Tiimi koostuu siis Volcaronasta, Bisharpista, Samurottista, Elektrossista, Flygonista ja Espeonista. Oli kyllä vähä runsauden pulaa valita niitä :) (Camerupt ois ollu kiva kun oli rubyssa aina suosikki)
  Mut menee kyllä ehkä jo vähä liian pokemoniseksi tää puhe, mutjooh...

  VastaaPoista
 135. miiiiiiistä sää oot eeveen saanu?!!?!? mä oon jotenki ymmärtäny, että sen saa vasta voitettuaan elite fourin? O_____O

  VastaaPoista
 136. eiku jaaaa, sulla on black kakkonen. :D

  VastaaPoista
 137. Jooh, tossa sen saa hidden abilityllä elite 4:n jälkeen ja sit löytyy sieltä viemärien kautta päästävästä pensaikosta. Blackissa/Whitessa sen sai kai vaan vaihtamalla.

  VastaaPoista
 138. Onhan se, itellä oli hirvee tuska ku eka meinasin Metagross:ia psyykkiseksi, mut koska sen ois saanu vasta salien jälkeen niin ei viittinyt, nyt oon onnellinen Espeonin omistaja :)
  Mutta ehkä en ripottele enenpää suolaa haavoihin, koita pärjätä ilman pientä karvapalloEeveetä!

  VastaaPoista
 139. Siis eeveen kaikki muodothan on ihan surkeita :D noin niinku todellisuudessa, ellei ne ole vastustajaansa ~30 leveliä vahvempia, mutta ONHAN NE NYT IHA HELEVEtin kAUNIIITAAAAA <3

  VastaaPoista
 140. Oikeestaan, Eeveen kaikilla muodoilla on ne statsit silleen suht huippua, tulee näiden legujen/semilegujen ja startereiden ja muiden poikkeusten jälkeen kaikki statsit plussattuna :) Esim Espeonilla on yks korkeimmista Sp.Atk koko pelissä, Jolteonilla speed jne. Niillä on oikeestaan silleen et joku tietty stat super korkee ja sit yleisesti ihan jees. Ehkä se on vaan jotenki siinä et ei oo hyviä hyökkäyksiä, en tiiä :D
  Nimittäin itekin luulin ennen tätä peliä et ne on surkeita, en siksi ollu hetkeen käyttäny, mut sit joku totes että Espeonilla hyvä sp.atk sit rupesin kattoon statseja "jaa" *leuka tippuu pöytään*

  Mut ne on ihania :) Vaporeon on paras

  VastaaPoista
 141. Noh Shucklella on todella hyvä Defence ja Sp. Def. ja silti se on ihan hyödytön.


  HP: 20
  Attack: 10
  Defense: 230
  Sp.Atk: 10
  Sp.Def: 230
  Speed: 5
  Total: 505

  Sekin on tosin erittäin söpö, mutta eih.

  Munkin lemppari on Vaporeon <3__<3 on aina tiimisissä mukana mun lempi pelissä Fire Redissä. Glaceon on myös niiiin kaunis.

  VastaaPoista
 142. Mut defencellä kukaan muutenkaan tee mitään :D (niinku ei myöskään niillä statseja kohottavilla hyökkäyksillä) kunhan attackit ja speed on kohillaan niin pärjää (oon kai julma pokemonkouluttaja...)

  Joo, oon aina katellu sun piirrustuksis noita vesipokemonjuttuja, oon niin kompannu aina niihin :D Niin ihania, laprakset, seelit ja muut kumppanit!

  VastaaPoista
 143. mitteeeeeh? ei tee mitään defencellä? no joo. noh kukin pelaa tyylillään. :)

  Uuuh joo vesipokemonit <3_<3 Seaking, Lapras, Vaporeon, Seedra ja Kingdra. Rakkautta.

  VastaaPoista
 144. Niin, ku on niin nopee ja hyvä attack, niin voittaa kaiken yhellä iskulla :D Ei tarvi sitte suojautuan (hitaammilla pokeilla tietty defence on sit jees)

  Vesipokemonit on jotain hienoo, mut nimimerkillä kokemusta on, tiimillä joka koostuu pelkästään niistä ei pötki kovin pitkälle :D

  Mut ne on kyllä osattu tehä niin ihanan näköisiksi! Blastoise, Lapras, Vaporeon, Dewgong, Seedra, kaikkea ihanaa <3

  VastaaPoista
 145. Kyllä niillä pärjää jos ripottelee jotain muitakin, kuin vesiliikkeitä niille. Tosta listasta muuten puuttuu eräs ERITTÄIN tärkeä yksilö. Nimittäin LUGIA. <3____<3

  VastaaPoista
 146. Moi, oon Dae, 25v Kallio, Helsinki.

  Mulle joskus kesällä linkitettiin tää sun blogi, koska oltiin avokin kanssa tavallaan päästy osaksi yhtä päivitystä
  (se naistenbileiden kosintajuttunen :3) ja käyn aina välillä stalkkailemassa, että mitä elämääsi kuuluu :>

  VastaaPoista
 147. Oih aivan! Varsin suloisa se kosinta oli kaikin puolin. :3 Ilmeisesti yhdessä edelleen purskuttelette menemään. Rakkautta maailmaan! <3

  VastaaPoista
 148. heips pakko tähän kommentoida kun niin hyvä blogi sinulla on =) ehkä parisen kuukautta aina olen käynyt silloin tällöin tsekkaamassa olisitko uutta päivitystä laittanut, nyt vaan innostuin lukemaan näitä vanhempiakin merkintöjä, olen parikymppinen baarimikko pohjois-savosta päin. itsekkin joskus ajatellut jtn sarjisblogin tapaista mutta sen verran tyhmä olen nettisivujen kanssa että varmaan vain sekasotku tulisi :P Piirtojälki on sinulla aivan ihana.. tykkään kovasti, ei kai mulla muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai Pohjois-Savosta? Ettet suinkaan Kuopiosta?

   Jos blogspottiin haluat blogin tehdä niin tämän muokkaaminen ja päivittäminen sekä ylläpito on tehny niin helpoksikuin mahdollista, ettei tumpeloimiselle jää hirveästi tilaa. :3 Rohkeasti vain! Muista tulla jakamaan osoite minullekin, KUN sivut teet.

   Poista
 149. Hei, en tiiä luetko näin vanhaan(?) merkintään kommentointia enään, mut löysin tän blogin ihan vahingossa ja apua miten söpö! Tykkään hirveesti, plus aina paikoitellen tulee mieleen minkä näkönen ja olonen olin ite joskus yläasteella ja miten erilainen ihminen musta olis voinut kasvaa jos sitä ja jos tätä.
  Jännää.
  PS kauheen höpö kisse, itellä vähän saman näkönen paitsi tyttö, nimeltä Wilma :3

  VastaaPoista
 150. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista