20. syyskuuta 2012

FUCK YEAH LESBIANS

11 kommenttia:

 1. Mutkun sapiens kirjoitetaan kovalla peellä. :c

  VastaaPoista
 2. hyvä etten tehny mitää siihe laukkuun vielä. :--D

  VastaaPoista
 3. Oon ain miettiny just tota, et miks homoks ja lesboks just haukutaan, koska siin ei oo mitään pointtia? :D Vähä sama ku haukkuis ihmisii niiden sukupuolilla..
  Mua ei oo viel kukaa oikeestaa tullu "haukkuu", mut aina ku kuulee itestä jtn juoruja ni sielt löytyy aina välistä se "ällöttävä lesbo" :DD

  VastaaPoista
 4. Saabilla ajeleva ihminen on oma alalajinsa, Homo sapiens saabiens

  VastaaPoista
 5. Nuorten urhojen kylvelemä "v:n homo" pistää kyllä nykyään väkisinkin hymyilyttämään. :DD

  VastaaPoista
 6. Oon yllättyny, että lukiolaistenkin keskuudessa tollasta "ällöttävä lesbo"-juttuja viljellään. Kuullostaa enemmän yläaste-meiningeiltä. Ite en ole vastaavanlaisiin lähipiirissäni törmännyt. Toisaalta olisi ihan hauskaa keskustella tällaisen elämänkatsomuksen omaavan hekilön kanssa.

  VastaaPoista
 7. Heh no hyvä et puhuit tuunauksesta ennen kun toimit. :D

  Mut enemmän asiaan liittyen, jos joku random lesbottelee niin se ei ees oikeesti oleta toisen olevan lesbo vaan luulee vaan joksikin "epäonnistuneeksi" heteroksi? Että hyi nyt MIEHET ei tykkää sinusta kun näytät tolta, ajatteleppa sitä! :O Mut kummallista silti. Ei Noora ainakaan valokuvissa ees näytä miltään pulipäärekkikseltä? o_ò7

  VastaaPoista
 8. No nii oon kans miettiny, et millonkoha ihmiset päivittää ittensä ajan tasalle ja kasvaa tosta "lesbot on ällöjä"-vaiheesta yli. Onneks sitä ei omas koulus oo koska niin..taidelukiossa nyt on "oudompaaki" porukkaa ku pari lesboa :DD Mut sit jossain Helsingin ulkopuolisissa lukioissa ihmiset on enemmän jotenki...ei niin avarakatseisia :OO Ei tietenkää kaikki mut nii...

  VastaaPoista
 9. Ois kyllä vituttanu aika saatanasti jos oisin tuumasta lähteny toimeen. Onneksi olen laiska ryhtymään todellisuudessa toimeen. Kaikki pitää ensin suunnitella blogin puolella.

  Nooraa harmittaa kyllä NIIN paljon, ettei hän miessukupuolta viehätä ;___; nyyhkis. Mutta hämmentävää tässä tosiaan on se, että kun Nooran kanssa olemme baarissa yhdessä, hän tuppaa saamaan aina miesten huomion (en edes muista milloin viimeks joku mies olisi huomioinut minua baarissa.. Ei sillä ettäkö sillä olisi mitään väliä minulle, mutta tulipahan mieleen. )

  Ei Noora ei kyllä mikään rekkis ole, ei todellakaan. :D Eikä edes butch, mutta ei silti mitään hei olen hetero-meininkiäkään. Ihanan androgyyni. Nam. Täydellinen.

  VastaaPoista
 10. Haha, tänään kävin entisellä yläsateella bongailee vessanseinäkirjotuksia. "KAIKKI -99 ON HOMOJA!!!!!!" ... jotkin asiat vain eivät koskaan muutu :D!

  VastaaPoista
 11. -99?! Eihän sen ikäiset edes vielä voi olla peruskoulussa. o_o Minkä ikäsiä ne on.. 13? huisaatana.

  VastaaPoista