18. lokakuuta 2012

FELIDAE


Kyseinen elokuva löytyy youtubesta.

20 kommenttia:

 1. Tuo leffa on kyllä pakko nähdä! Traileri ainakin vaikutti tosi mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 2. Siitä on jo vuosia kun jostain kirpputorin perältä löysin tuon Felidae -kirjan, ja siitä asti se on kyllä ollut paras koskaan lukemani kirja! Jos tykkäsit tuosta leffasta, suosittelen todella lukemaan kirjan, se on paljon synkempi ja parempi kuin tuo elokuvasovitus! :) I <3 Francis !

  VastaaPoista
 3. Hei kiitti tosi paljon vinkistä, katsoin leffan ja nautin, vaikka pitkästä aikaa tulikin leffaa katsoessa huono olo - noita suolihommia kun ei oo pitkään aikaan tullut katteltua... Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, pitää kattoa jos amazonissa ois. Musta aika hyvin asetettu tää holokausti- ja mahtirotujuttu erilaiseen maailmaan ja se toimii hyvin. Aaah!

  VastaaPoista
 4. Jee joku innostu. 8) Varmaan ihan kirjastostakin löytyy. Täällä oli kolme nidettä lainattavissa.

  VastaaPoista
 5. Joo! Juutuupista löytyi se kokonaan, alkuperäisellä saksan kielellä. Ollu kans omalla listalla ("katso kauheita animaatioita"-lista) mutta odotan oikeaa fiilistä.
  Toisia hyviä eläinelokuvia on The Plague Dogs, samoin kuin Ruohometsän Kansa (perustuvat molemmat Richard Adamsin kirjoihin) Myös melko rankkoja filkkoja, vaan suosittelen molempia.
  Oli kyllä nyt hyödyllisiä kommentteja kun sain oppia että Felidae perustuu kirjaan, ja vieläpä hyvään sellaiseen kiitos! On hyvä kun ihmiset jakavat tietämystään :)

  VastaaPoista
 6. Itse asiassa etsin juurikin tuota Ruttokoirat-leffaa kun törmäsin tähän Felidaeen. Löytyy kokonaan myös enkku dubeilla minkä oon tuohon linkannutkin. Ei tuo saksa ihan taitu.

  VastaaPoista
 7. Mä en asu Suomessa enkä osaa kirjastosysteemiä maassa jossa oleskelen, eikä oo aikaa tutustua. Joten Amatsooniaan matka käy. :D Luin että tää on ainakin seitsenosainen kirjasarja. Jännää.

  VastaaPoista
 8. Taisiis, en edes tiedä missä on lähin kirjasto. Yliopiston kirjasto on kyl turhan tuttu. :(

  VastaaPoista
 9. MITTEEH? Seittemän? Oikeesti? Googletin ton kirjan ennen sen lainaamista ja selailin nopsaan wikipediasta, mutta multa jäi ihan kokonaan huomaamatta tää kirjasarja-systeemi (menin viestisi jälkeen itseasiassa uudestaan wikipediaan enkä VIELÄKÄÄN nopean selauksen jälkeen löytänyt mainintaa useammasta kirjasta :--D).

  VastaaPoista
 10. Kyl se ainakin ton englanninkielisen wikiartikkelin heti ekassa kappaleessa lukee. Toi animaatio siis perustuu siihen ekaan kirjaan.

  Löysin just paikallisen kirjastohakujärjestelmän ja eihän tätä siellä oo, ei yhdessäkään kaupungin kirjastossa (enkä mä ees asu pikkupaikkakunnalla saatana :|). Amazon here I come.

  VastaaPoista
 11. Katoin YouTubesta Felidaen (saksaksi) ja siitä tuli mieleen semmoinen leffa kuin Eläinten kapina. Se tuli telkasta kakkoskanavalta joskus ehkä 2004 tai 2005 joku perjantai-iltapäivä kun siltä kanavalta tuli aina sillon joku lastenelokuva ja leffan alku vaikutti aika paljon Babe-leffalta ja vähän naureskelin sille, kun elukat näyttivät joissakin kohdissa enemmän tai vähemmän robottinukeilta, mutta sitten ei kyllä enää naurattanut, kun siat ottavat vallan ja aloittivat teurastuksen... http://www.youtube.com/watch?v=ksnwIUyspps Monikohan on ostanut lapselleen Felidaen videona ja luullut, että se on jotain Disney-söpöilyä?

  VastaaPoista
 12. Tuossa lukee, eetä on seitsemän kirjaa:

  "There are currently[when?] seven books in the Felidae series: Felidae, Felidae II (also known as Felidae on the Road or, in the original German version, Francis), Cave Canem, Das Duell, Salve Roma Schandtat and Felipolis of which only the first two have been translated into English. The author has published the first two Felidae novels in English as Kindle ebooks."

  VastaaPoista
 13. Juu ei oo kyllä lastenelokuva. :D Oon itekki nähny jonkun version josus penikkana. Vaikutuin, koska kyseessä ei tosiaankaan ollut lastenelokuva. Kommunismistahan se kertoo.

  Voi ei, musta tuntuu että jotkut kaupat on erehdykissään voinu laittaakin Felidaen jonnekki lastenelokuvaosastolle.. Tuskin kaikki tajuaa katsoa söpöstä kissaleffasta mitään ikärajoja tai varoituksia.

  VastaaPoista
 14. Enemmän tosta kyllä natsismi tuli mieleen mutjoo, ei kyllä mikään lasten katottava :D Hyvä kylläkin.

  VastaaPoista
 15. Mistä, Felidaesta? Nii-i. Natseillahan ei siis ollut mitään tekemistä holocaustin kanssa. Liittoutuneiden propagandaa.

  VastaaPoista
 16. Haistan vahvan sarkasmin, mutta koska suomen kieli ei ole äidinkieli niin selvennän.. Kommunismista kertoo, siis tarkotitko sillä sitä että ton mukaan kommunismi ois hyvä juttu vai että toi on kommunisminvastainen elokuva? Natsismi mulla tuli mieleen tuosta, mitä tää "pahis" ajo siinä leffassa, rotupuhtautta ym.

  VastaaPoista
 17. Kommunismi-kommenttini oli osoitettu Stalkkerille ja hänen mainitsemalleen Eläinten kapina-elokuvalle. Kyseinen elokuva ja/tai kirja, jonka pohjalta elokuva on tehty on allegoria kommunismille. Väärin käsitys siis!

  VastaaPoista
 18. Kannattaa lukea siis kommentit kunnolla :D *Lyö päätään seinään* Sori :(

  VastaaPoista
 19. No problemo ;D mä itte ilmasin vähän huonosti.

  VastaaPoista
 20. Tuli tuo Felidae youtubesta katsottua, ja ei tosiaan mikään lasten leffa tuo... D: En edes tiennyt moisesta.

  VastaaPoista