28. joulukuuta 2012

VIISIMun lempi video. SAMAISTUMIS MAXIMUS!

Sori en osaa upottaa videoita tähän wordpressin pohjaan. Joskus yritin tapella sen kanssa, nyt en enää jaksa.

15 kommenttia:

 1. Haha Jenna Marbles on kyllä ihan mahti! Ja vaikka saattaakin monen (myös minun) silmään olla vähän "muovinen" etc. niin kyllä osaa ittellensä myös nauraa! ootko nähnyt sen olympialaisten aikasen videon, missä se puhuu siitä, mikä ero on urheilurintaliiveillä ja tavallisilla? Ihan mahtava! :D

  VastaaPoista
 2. ihana nainen awww !

  VastaaPoista
 3. Mä on olen myös Jenna-fani! Sinä sen sanoit, on kyllä ihan erilainen ainakin noiden videoiden perusteella kun päältä päin uskoisi :)

  VastaaPoista
 4. Jenna Marbles (kirjotin eka Jebba Narbles, kun kun en nää kirjottaa pimeessä sähkökatkoksen takii:D) on mahtava, hauskoi juttuja! Ja loistava esimerkki tosiaan siitä ettei pelkän ulkokuoren takii voi vetää ennakkopäätöksiä ihmisestä.

  VastaaPoista
 5. Jenna todellaki! Sikkii on se, että mäkään en missään nimessä lämpee muoviselle lookille, mutta nykyään Jenna on mun mielestä aivan jäätävän kuuma, juurikin varmaan tän itsevarmuusasian takia.

  VastaaPoista
 6. Uuh Jenna ei olekaan siis vain minun salainen paheeni. Tai no ei edes kovinkaan salainen sellainen. Kieltämättä jos tällainen ihminen lähipiirissäni pyörisi olisin aika ihastuksissani. <3__<3

  VastaaPoista
 7. Toi kakkosruudun lause on upeesti muotoiltu.

  Kun kohtaa uusia ihmisiä, ne ei näytä oikein miltään ensivälähdyksellä, mutta heti kun ne näkee vuorovaikuttamassa, alkaa "kaunistuminen".

  VastaaPoista
 8. Eka luulin, että nyt tulee satikutia pasgasta kieliopista tai muotoilusta. :D

  Mutta joo, tosi elämän kauneimmat ihmiset pistää silmään olemuksellaan.

  VastaaPoista
 9. Mulla youtube-linkit uppoaa tälläsellä: [youtube=http://YOUTUBEVIDEON OSOITE]
  Munki on vaikee vastata mikä on mun kauneusihanne, sillä voisin sanoa tumma hiuksisia näteiksi, mutta heti mulle tulee päähän tyyppi, jonka hiukset on blondit ja se on tosi nätti! Sillei pisamat on musta söpöjä, mutta ilman pisamiakin voi olla söpö ja joku pisamainen voi olla kasvoiltaan myös epämiellyttävä. Se on niin persoonakohtaista! Ja kauneutta on monenlaista. Ulkoinen kauneus tyrmää yhen kerran kun törmäät johonkuhun kadulla. Sen jälkeen pysyäkseen kauniina, pitää olla sisältä nätti.

  VastaaPoista
 10. Ohhoh. Ai tuollainen linkki toimii tuossa öö "graafisessa esikatselussa"? Ite käytän aina tuota koodi-esikatselua, ja siinä ei perus html upotuskoodi toiminut. o_O Vaikka pitäisi. Kokeilenpas heti tuota. Kiitos vinkistä.

  No joo mullakaan mitkään "ihanteet" ei pysy pitkään. Vaihtelee päivittäin. Lisäksi kun miettii tuota luonteella "kaunistumista" niin se toimii ikävä kyllä myös toisin päin. Jos henkilö käyttäytyy rumasti alkaa hän näyttää rumalta, vaikka ihan perusnätti-ihmisyksilö olisi kyseessä.

  VastaaPoista
 11. iita: ei toimi tuo youtube juttu. En osaa. Ei toimiii yhyyy...

  VastaaPoista
 12. Mitäh, tämäpä kummallista 8-( Mä käytän just tota graafista tsydeemiä, joka (ainaki mulla) on tos valmiina, kun ottaa "Uusi artikkeli", ei sii sitä koodi-juttua, sillen tajuu niistä mitään :D
  HETKONEN, nyt sei toimi mullakaan! Eiku häh..
  Mä kokeilin upottaa ite tuolla koodinpätkällä blogiini nuo videot, ja saan kyllä tuon telkun katselu-videon upotettua, mutta jostain syystä tuo user-linkki ei toimi. En tied onnistuuko sillä sit upottaan vaan pelkkiä yksittäisiä videoita? Laitoitko linkin näin:
  Meinaan, mulla itellä ei onnistunu joku koodaus, koska olin painanu spacea tai muuta vahingossa jonkun merkin väliin.

  VastaaPoista
 13. juuri noin yritin. Ei ollu välilyöntejä. :(

  VastaaPoista