28. tammikuuta 2013

KAKSIKYMMENTÄYHDEKSÄN

9 kommenttia:

 1. Luna <3
  Tykkään tuosta tavasta jolla piirsit ittesi ja hänet. Ootko piirtänyt muita potterhahmoja?

  VastaaPoista
 2. voi kyllä vain! juuri tässä yksi päivä selailin mun potter-kansiota. löytyy fanitaidetta melkein kenestä vaan! :--) Suurin osa näistä fanarteista on kuvitettuja kirjan kohtauksia.

  VastaaPoista
 3. Muistan katselleeni Kaiku-sivulta joskus Potter-arttejasi ja erityisesti kuva ilves-suojeliuksesta kertomassa ministeriön kaatumisesta (tai miksi sitä nyt voisi nimittää) teki minuun aikoinaan suuren vaikutuksen. Olis kiva, jos pistäisit tänne blogiin tekemiäsi potter-töitä! Vanhemmatkin miellyttävät varmasti silmää (ainakin omaani). ;)

  VastaaPoista
 4. noh noh noh ööh! jos saan josku aikaseksi asennettua tuohon minun omaan koneeseen netin (meillä vaihtui modeemi) jaa... jos löydän tarpeeksi paljon julkaisukelpoista roinaa.

  Mutta siis, oikeesti? Se ilves-kuva? Aika jännä, että juuri se. Kiva kuitenkin kuulla, että jollain tapaa olet tykännyt.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti löydät tarpeeksi "roinaa".

  Ja kyllä, juuri SE ilves-kuva. Jostain syystä se kohtaus saa sydämeni hypähtämään kirjassa(kin) ja sitten sun tekemäsi kuva vain pukee sanat kuviksi. Se kuva on pyörinyt välillä mielessäkin ja olen miettinyt, että se olisi kiva nähdä uudestaan. ;)

  VastaaPoista
 6. voin kaivella sen esiin, ihan vaan sinua varten. :--)

  VastaaPoista
 7. http://kerruu.sarjakuvablogit.com/files/2013/02/ministry.jpg tässä

  saatan alkaa valmistelemaan jotain isompaa pläjäyspäivitystä piirustuksista vuosilta 2006-2010.

  VastaaPoista
 8. Iiiiks! Muistin, että kuva on tummemman sävyinen(, mutta väliäkö sillä). Se herättää edelleen tunteita. Luen juuri Kuoleman varjeluksia uudestaan ja luin tämän kohdan itse asiassa tänä aamuna. Ihanaa, että jaksoit kaivella tämän oikein minua varten. :> Jään odottelemaan mahdollista pläjäystä.

  VastaaPoista
 9. Eihän ne kuvat koskaan oikein vastaa sitä mielikuvaa mikä on jääny.. :D

  VastaaPoista