22. tammikuuta 2013

Kootut kommellukset

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Oli vaan niin uskomaton wtf-hetki, että oli pakko ikuistaa ja jakaa tämä teidän kanssa. En siis edelleenkään ole vissiin tämän opettajan suuressa suosiossa? Ehkä se oli joku hyvin tärkeä taikakannu. Katsoin äkkiseltäni, että tuollaisen muovikannun hinta pyörii siinä parin euron hujakoilla. Jokaisella on tietty oma käsityksensä siitä, mikä on kallista.

9 kommenttia:

 1. Tää savimaikka vaikuttaa kyl niiiin hämärältä tyypiltä.

  VastaaPoista
 2. Ope luuli varmaa, et halua istua sen päällä?

  VastaaPoista
 3. ei se nyt mitenkää voinu luulla niin :''--D siis ei todellakaan voinut edes hän käsittää asiaa näin. Kun siis, en saanut sitä tähän sarjakuvaan mahtumaan, mutta sanoin nimenomaan että voiko sen savijuttun muotoilla tämän päälle.

  kia: voi kuule. tää henkilö kyllä antaa aina aihetta sarjakuviin!

  VastaaPoista
 4. selkeesti sil on joku tunneside siihen kannuun.....arvokannu...On kyllä tosi pimee maikka!

  VastaaPoista
 5. Ehkä se oli joku perintökalleus, joku jo huikeat 2 viikkoa suvussa seikkaillut kannu.

  VastaaPoista
 6. Hahhaahah! Hajosin tolle opettajan sihinälle niin paljon, et oli pakko poistua luokasta ulos nauramaan :D

  VastaaPoista
 7. hahahah pakko myöntää että olen tyytyväinen, että joku naurahti. ;)

  VastaaPoista
 8. Haha mahtavaa.. tuli tästä mieleen mun pelko muihin ihmisiin liittyvistä merkinnöistä, kun tapahtuu joskus vaikka mitä mitä tekisi mieli julkaista, mutta aina takaraivoon tulee kolkutus että mitä jos kyseinen ihminen onnistuisi eksymään omaan blogiin. Tuleeko sulle koskaan kyseistä 'ongelmaa'? Savimaikan riemu nimittäin ratkeaisi varmasti. :') (btw mulla jälleen uusi aktiivinen blogi pystyssä vihdoin ja tunnustan samalla käyväni täällä lähes päivittäin!)

  VastaaPoista
 9. Noh, kannattaa varmaan pitää mielessä, ettei ainakaan mitään herjaavaa julkaise. Ja joo, mietin monestikin mitä siitä seuraisi jos kyseinen henkilö blogiini eksyisi. Toivoisin kai, että henkilö tajuaisi tilanteen koomisuuden.

  VastaaPoista