20. maaliskuuta 2013

Sielueläinotus


Sielueläimiä tässä pohdimme eräs päivä koulussa. Kai teilläkin on aina joku otus mukana?

Esimerkiksi minkälaisen otuksen kuvittelitte aina juoksemaan auton vieressä pitkillä automatkoilla? Tääkin kertoo ihmisestä jotain. Itellä se oli yleensä yksisarvinen. ;^; Liittyy taas asiaan.

17 kommenttia:

 1. Hehe, kolahti niin itteen toi tekstin loppu! (ja söötti toi karvahuiska)
  Oon ite aina kuvitellu mun silloisen Pokemonpelin tiimin juokseen vuoronperään autonvieressä! :D
  Kingler sillon ku ollu puita, että se saa katkoa niitä puita, sitkun jotain esteitä, niin Vaporeon pujottelemaan siinä välissä jne.
  Hienoja muistoja.

  VastaaPoista
 2. Minulla auton vieressä juoksi pikimusta ja valtava hevonen. Jos se innostui, sen harja ja häntä muuttuivat liekeiksi.

  Ja kyllä se aina välillä kirmaa siellä edelleen. :'D

  VastaaPoista
 3. mää kuvittelin semmosen tuiman näkösen simpanssin pomppimaan lyhtypylvään huipulta toiselle, sitomassa sitä sähköjohtoa niiden väliin.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli aina sellanen pieni valkonen kettu joka juoksi tosi kovaa :)) Sit ku autoteil menee niit valkosii viivoi ni kuvittelin ain et ne oli se kettu juoksemas. Toisinaa siel ikkunan takana mukana meni myös hevonen.

  VastaaPoista
 5. Hevonen se minullakin on (on siis edelleen... ^^), joskus ratsastajan kanssa. Joskus taas pelkästään tämä ratsastaja juoksemassa - sellainen Ronja Ryövänrintytär -tyyppinen tyttö. Nauroin ääneen, kun tajusin kysymyksen lukiessani, että muutkin kuvittelee siihen jonkun juoksemaan. En varsinaisesti ole luullut olevani ainoa, mutten myöskään ole tiedostanut, että muilla on samantyyppisiä kuvitelmia. :)

  VastaaPoista
 6. Vau :D Luulin et olisin ainoa joka jotai eläimiä kuvitteli juoksemaan tien viereen :D Mulla se oli yleensä kettu. Oli se kai joskus hevonenkin mut kettu yleensä.

  VastaaPoista
 7. Hayenni: Minäkin muistan joskus kuvitelleeni silloisen Pokémon tiimini hahmoja juoksemaan! Vaporeon uiskenteli menemään järvien kohdalla.

  Hirveen monella tuntuis olevan hevonen juoksentelemassa auton vierellä. Simpanssi on aika hassu. :D

  tuuna: minäkin sain vasta aikuisiällä tietää, etten ole ideoiva lumihiutale, vaan oikeastaan kaikki (kenen kanssa olen aiheesta puhunut) on kuvitellut jonkun jouksemaan.

  Noorallakin oli hevonen ja välillä joku lintu pujottelemassa.

  VastaaPoista
 8. AAAAAAA miekin kuvittelin että olisin ainoa joka kuvittelee tämmöttii. :D

  Valkoinen susi. *nodnod* :3

  VastaaPoista
 9. Värikäs eläin on kaunis! Meidän auton vierellä juoksi sellainen... pukki. Vaikutteet klassikko-screenmate-lampaasta (löytyy edelleen netistä, "sheep screenmate").

  Pee äs. Kannattaa myös tsekata video "Games We Play".

  VastaaPoista
 10. Mun mukana juoksi (ja juoksee joskus vieläkin) pieni hiekanvärinen chihuahua, joka kipitti esimerkiksi siltojen kaiteita pitkin. ;3; Sieluneläimeni on tällä hetkellä todennäköisesti karhu. Näin pitkään painajaisia, joissa pakenin samaa tiettyä karhua ja yritin suojella mm. siskoani siltä. Kirjoitin kalevala-tyylisen karhunlepytysrunon, jonka jälkeen karhu ilmestyi uneeni lempeissä merkeissä. Kiertelimme, katselimme ja lopulta se lähti pois - eikä ole enää palannut. Ajattelen Unikarhun kuvanneen itseäni silloisessa sekavassa elämäntilanteessani.

  VastaaPoista
 11. Jampamin linkkivinkeistä tuli heti mieleen joku säikäyttelyvideo. En tiedä miksi. o_O Mutta juu, tunnistin itseni monestakin kohtaa tuossa Games We Play-videolta.

  Hilmu: Unikarhu! <3 Itsekin aina uneksin karhuista painajaisissa. Akakabuto-traumat, anyone?

  VastaaPoista
 12. Akakabuto-traumat juurikin :D
  Usein nähnyt unta siitä että kävelen metsässä pururadalla/polulla ja sitten "metsän-perspektiivistä" näkyy kun karhu tai useampia tuijottaa siellä ja kattelee. Tai sit että näen ikkunasta kun ulkona on karhuja ja pitäis ite mennä, käsittämättömiä unia. (kerran pannuhuoneessa oli hopsu ja riki ja sit lähdin potkukelkalla karhujahtiin)

  VastaaPoista
 13. Tiiän pari muutakin joka näkee edelleen painajaisia karhuista. :D Voi Hopeanuoli minkä teit.

  VastaaPoista
 14. Liityn kerhoon "Kuvittelen-että-auton-vieressä-juoksee-joku" 8D itsellä juoksee koira, kaikenlaiset koirat. Yleensä koirat ovat Hopeanuolimaisesti ketteriä, ja loikkivat mahdollisten esteiden yli (aidat, katulamput yms.) 8D

  Hopeanuoli jättää jälkensä :)

  VastaaPoista
 15. Mä vaan katselin puita, ja mietin että ne on varmaan yksinäisiä kun ne ei pääse liikkumaan paikoiltaan. Sit leikin sillä efektillä, että tie näyttää menevän iha mössöksi kun mennään lujaa, mut jos liikuttelee silmiä sivusuunnassa nopeasti niin voi nähdä kuvan terävänä pienen hetken ajan.

  Nää juoksevat hahmot kuulostaa joltakin joukkohallusinaatiolta, tosi outoo! Mä oon kuullut sen olevan monille valkoinen ihminen, joka juoksee tai hyppii tolpan päältä toiselle.

  VastaaPoista
 16. Voi vitsi, en olekaan ainoa! Jännää on se, etten ole yhtäkään Hopeanuoli-jaksoa katsonut ja inhoan koko sarjaa. :D Liikaa Karhuveljeni Kodaa ja Topia ja Tessua...

  VastaaPoista
 17. Mulla se on oli pikkuinen lentolisko tai hevonen! :D

  VastaaPoista