29. huhtikuuta 2013

Kuopion Illuminati

Ensimmäisen kerran törmäsin tähän leviteltyyn tupakka-aski-ilmiöön noin vuosi sitten. Silloin mietin, että joku on vissiin päättänyt lopettaa tupakoimisen siihen ja heittänyt askin sisältöineen tälle kyseiselle tielle. Noh tämän jälkeen tupakat on tallottu maahan ja puhdistettu tieltä moneen kertaan, mutta silti aina vaan uusi aski tupakkoineen ilmestyy juuri tälle kyseiselle tielle. Aina vaan. Uudestaan ja uudestaan. Eräs toinenkin luokkalaiseni on pistänyt merkille tämän saman asian.
 Tänään taas kun kävelin Siwaan oli maassa TAAS uusi aski. MIKSI? MITÄ TÄMÄ ON? EN YMMÄRRÄ. Kellä on liikaa rahaa heitellä polttamattomia tupakoita maahan? Mikä salaseura tämän takana on? KERTOKAA MINULLE! SELITTÄKÄÄ TÄMÄ MINULLE, JOTTA SE KÄY JÄRKEEN!

10 kommenttia:

 1. Muistan kun kaveri yritti lopettaa tupakoinnin. Se aina osti uuden askin, poltti yhen ja antoi loput mulle. Joka päivä. Opin polttamaan, poltin yli 20 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jollakin on kyllä ihan selkeesti liikaa rahaa. o_o

   Poista
 2. O__O Hämärää tämä tämmöinen. Jokin mystinen kadun palvontameno varmaankin.


  ps. Anteeksi random-kommentointi, olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa etäältä, mutta rupesin viralliseksi lukijaksi vasta vähän aikaa sitten... ^____^''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Randomkommentointi tekee iloiseksi. n____n Kaikkein kivointa tässä blogspotissa on, että yhä useampi lukija "uskaltaa" menettää anonyymiytensä.

   Poista
 3. Ehkä siellä asioi joku vapiseva vaari joka ostaa aina ison askin ja tärisevin kätösin kurottaa yhtä savuketta ja suurin osa askista valahtaakin maahan.

  VastaaPoista
 4. Ehkä siellä asioi joku vapiseva vaari joka ostaa aina ison askin ja tärisevin kätösin kurottaa yhtä savuketta ja suurin osa askista valahtaakin maahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikas vaari, kun ei harmita maahan pudonneet ehjät tupakit viikosta toiseen! :O

   Poista
 5. Tähän voi olla useampi ihan looginen selitys:

  1. Voi olla jotku lapset joilla tapana pölliä tupakoita, ja ne polttaa tyyliin kaks, ja ne ei uskalla polttaa enempää eikä myöskään PITÄÄ tupakoita ettei aikuiset löydä niitä. Sitten ne lapset menee äkkiä heittämään loput tupakat pois, ja toi sattuu olemaan sellanen paikka ettei kukaan ikinä huomaa siellä mitä ne tekee… mutta hetkinen, ei kai ne uskaltaisi Siwan edessä, tämä ei voi pitää paikkaansa. Sitten on vielä kolme selitystä:

  2. Siellä Siwassa on joku myyjä joka on TODELLA vittuuntunut työhönsä.

  3. Joku vetää muuten vaan "Because fuck you, that's why" -läppää.

  4. Jollain on sellainen pakko-oire, että on pakko aina ostaa aski tupakkaa ja tyhjentää se kadulle.

  VastaaPoista
 6. Näitä muuten ilmestyy edelleen tonne! Viimeksi eilen kävelin ohi ja tupakeita oli taas hyljätty melekin askin verran o.o

  t.Elina naakka

  VastaaPoista