9. huhtikuuta 2013

Näin meillä


4 kommenttia:

 1. Aawws, ootte niin söpöjä!
  Löysin tän blogin vasta pari päivää sitten ja oon tosi vaikuttunu. Kuinka joku voikaan osata piirtää noin hyvin ja h a u s k a s t i ! Kaikki nuo arkipäivän havainnotkin näyttävät niin erilaisilta sarjiksina.
  Missä teihin todennäköisimmin törmää Kuopiossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smiis! Meidän elämä kyllä vaikuttaa välillä enemmän sarjakuvalta, kuin opiskelijaelämältä. Eli joskus, kun "pakotetaan" niin mukavuusalue siirtyy ale-pubiin yleensä touhutorstaiden merkeissä. :3 Silloinkin otamme illanistujaisiin mukaan pikku puuhapussin joka sisältää virkkuukoukun ja lankoja...
   Pääasiallisesti hengaan päivät pitkät koulussa eli muotoilu akatemiassa.

   Poista
 2. Hei kuule, ihan tämmönen off-topic kysymys, mutta pääseekö Kaiku-sarjakuvaasi enää lukemaan mistään? Tässä yks päivä fiilistelin, että Kaiku oli paras nettisarjakuva minkä tiesin ja voisikohan sitä vielä lukea jostain vaikka se jäikin keskeneräiseksi.

  Terkuin, Marisa (en tiedä muistatko, mutta oltiin joskus sähköpostikirjekavereita! haha. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terveppä terve Marisa! Pitää ehkä hiukan kaivella muistista osaisinko yhdistää oikeaan henkilöön... Oliko sinulla nettisivuja missään vaiheessa pystyssä? Tämä kirjeenvaihtokin on varmaan tapahtunut joskus vuonna.. mitä 2006?

   Ja itse kysymykseesi eli ei sitä ikävä kyllä taida päästä mihinkään enää lukemaan, kun aikaa sitten sivut poistuneet netistä. Toki minulla on itse sarjakuva vielä tallessa koneellani, mutta sen lisääminen minnekkään olisi aika raskas homma. Plus laatu on niin kuraa, etten sitä kehtaisikaan edes minnekkään enää laittaa. :--D Joku ladattava zip-tiedosto olisi tietty mahdollinen, mutta njaaaa.

   Poista