16. toukokuuta 2013

Meet Pasi.
Pasipasipasipasipasi.18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pasi on elämäni tärkein ei elävä otus tällä hetkellä. ;;______;; <3

   Poista
 2. te olette kyllä melkoinen parivaljakko. Aina tulee sellainen lämpimän pörröinen olo sydänalaan kun näitä katselee ja lueskelee. Senkin lällyt! pyh, hyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihiii! :3 Itsekin aina hykertelen, kun piirtelen Nooraa.

   Poista
 3. Oliko se patja oikeasti ilmassa!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sillä tavalla ilmassa, ettei siinä noita jalkoja ollut alla. Mä en oikeen osaa selittää, mutta koska kyseessä oli siis levitettävä sohva, niin tuo "ilmassa" oleva osio tosiaan oli tyhjän päällä. Noora vaan katto, että tuo "ilma"-osio on jollain rautahommelilla kiinni siinä kiinteässä osassa, että se muka riittää sitten tukemaan koko runkoa. Ihmettelin sitten tosiaan vikana iltana, että ei nyt helkkarissa toi patja voi tolleen kahesta yöstä jo vääntyä vähän alaspäin jos se on kerta tarkoitus tukea tuosta keskeltä tuota ilmassa olevaa osiotakin. No katoin tosiaan sängyn alle ja eiköhän siellä ollu nuo käännettävät jalat sitten. Hiukkasen varmempi tuli koko rakenteesta sen jälkeen...

   Poista
 4. Hyvää kansainvälistä homofobian vastaista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih onko se tänään? <3 Kiitos samoin!

   Poista
 5. Te ootte kaikki niin söpöi!

  VastaaPoista
 6. Ai oamkkiin hait? Kuvallista viestintää? Vai mitäköhän visuaalista suunnittelua se nykyään on.

  Oon itse juuri oamkin kuvallisessa ekaa vuotta niin sattui silmään. :) Kerro sitten pääsitkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se jossain vaiheessa tuu ilmi, jos sinne pääsen. :)

   Poista
 7. voi EI. oon ties kui kaua lukenut sun blogia ja sit pitäny taukoa, ja kun takas tuun niin saan tietää et olit kans oamkkin visuaalisen suunnittelun kokeessa, ugguguguu, not fair, oisin kyl ehdottomasti halunnu stalkkausnähdä sut, ja ehkä vielä toivoa on, mikäli sut kakkosvaiheeseen kutsuttiin/oot sinne menos? ;w ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kakkosvaiheeseen menossa. Huomenna pakkaan kipsut ja kapsut sekä otan junan kohti Oulua. Stalkkailun mahdollisuus siis elää! ::D Saa toki tulla ihan mokkaamaankin. Kiltisti yleensä olen.

   Poista
 8. Höhöö jännittävää kun itse olin journalistiikan puolella juuri tuolloin pääsykokeissa :D Mut finanssille tässä pyritään, pakkohaku on aina pakkohaku öyh möyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan pakkohaku! Menikö pääsykokeet hyvin?

   Poista