1. heinäkuuta 2013

;_;


27 kommenttia:

 1. Onnea opiskelupaikasta! Se Jazz-työ oli aivan mieletön.

  Mutta =( muusta möhvelöstä.

  Huomenna mun pitäs tulla siihen töihis ja tuunkin. Puoleltapäivin. Toivottavasti ei oo kamalaa ruuhkaa, kelit kun ei kummiskaan ole aurinkoisimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa en oo huomenna töissä! Sain extra vapaan koska niin huono sää. ;_;

   Poista
  2. Nyyh! Voih! Syömmein särkyy!

   Poista
  3. Odotin sinua! Katselin haikailevasti naisten dekolteita etsien kuikka-korua. Et koskaan saapunut! Ja nyt on liian myöhäistä!

   Poista
  4. Torilla itkeskelen, elämää angstailen! No ei vaeskaan,täällä on paska keli että hyvä caan ku oot vappaalla :D

   Poista
  5. Mutta kuule oo vielä neljään asti oulussa nii jos oot jossain ja haluat minulta eräänlaisen paperilappusen epäpostissa ni pistä viestiä, laitan numeroni spostilla. Keskustasta osaan säheltää 2-3km sätteellä!

   Poista
  6. Aha, piti sanomani että ooN eikä oo... kiitos kännykkä. :D

   Poista
  7. Everything went better than expected. :)

   Poista
 2. Mun tietääkseni sä voit kai sopia koulun kanssa niin, että vastaanotat opiskelupaikan mutta alotat vasta vuoden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta mitä mä sen vuoden? Nooralla on koulua vielä kaksi vuotta.

   Poista
 3. Katoinki aamulla koulun sivuilta, että sinun nimi oli sisäänpäässeiden joukossa, onnea :3 Mutta tietysti möhköä muuttaa eri paikkakunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin ettiä sitä listaa, mutten löytänyt mistään... Hyvin ovat piilottaneet.

   Poista
  2. Ai, se löytyi ihan koulun etusivulta uutisista :D Ehkä rohkenen suoralinkata:
   http://www.oamk.fi/koulutus_ja_hakeminen/nuoret_suomenkielinen/opiskelijaksi_hyvaksytyt

   Poista
  3. Mä ihan turhautuneena etin sitä kaikkialta. Haistatin munakokkelit tuolle sivustolle, kun tuntuu etten ikinä löydä sieltä haluamaani.

   Poista
 4. onnea mutta höh! Kyllä se vuosi erossa omasta puolikkaasta oli välillä aika työlästä kun näki vain pari kertaa kuussa.

  Sinua tulee ikävä koulussa. ihan oikeasti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PARI kertaa KUUSSA?! ;;;___;;; Eijeijeeeij. Nytkin tuntuu, että on liian vähän yhteistä aikaa.

   Tulen käymään siellä! Vietän varmaan aika paljon aikaa Kuopiossa ja kun Noora on koulussa tulen tylsistyneenä moikkaamaan teitä pajalle. ^^

   Poista
 5. Onnea kouluun ja pääsystä ja tsemppiä tuohon tilanteeseen :c pystyn kyllä samaistumaan, kun minun parempi puoli jää vielä lukioon Lapinlahdelle ja itse lähden joko Joutsenoon tai Orivedelle opistoon ja näkeminen jää tosiaan varmaan siihen pariin kertaan kuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhistuttaa ajatus arjesta ilman Nooraotustani. ;_; Ei sellainen voi olla mielekästä elämää.

   Lapinlahti taitaa olla aika kaukana kummastakin noista paikoista? Nyyh. Tsemppiä myös sinun tilanteeseesi. Ehkä osaat suhtautua kaukosuhteiluun paremmin, kuin minä. :(

   Poista
 6. Onnittelut! Tyttöystäväni muutti vuosi sitten opintojen perässä n. 400 km päähän minusta. Se on rankkaa, välillä ihan todella rankkaa, mutta loppujen lopuksi vuosi tai pari on lyhyt aika ja menee nopeasti. Näimme joka viikonloppu, monesti useamminkin, koska hänen koulussaan (amk) oli kontaktiopetusta vain muutamina päivinä viikossa ja myös harjoittelut hän pystyi suorittamaan yhteisessä kotikaupungissamme. Laitoimme kaiken ylimääräisen rahamme ja aikamme siihen, että saamme olla yhdessä ja se kannatti - en olisi koskaan uskonut itsestäni, saatika sitten hänestä, että kaukosuhde onnistuu. Jos, ja kun, olette vain valmiita panostamaan, onnistutte varmasti ja kaikki menee hyvin! :) Nyt olen itse saanut opiskeluni opiskeltua ja lähden hänen perässään uuteen kaupunkiin, ensimmäinen upea yhteinen koti on jo hyppysissä. Elämä vaan on ihanaa, nauttikaa kaikesta yhteisestä ajasta jonka saatte! ;)

  VastaaPoista
 7. Nooran ja tietenkin myös minun mieltä lämmitti tämä kommentti suuresti! Noora tuli ihan kertomaan minulle, kuinka mukavan ja lämminhenkisen kommentin olen saanut blogiini. Kiitos tästä. Alan ehkä itsekin uskoa mahdollisen kaukosuhteen onnistumiseen.. Tiedän, että tulen saamaan aika ison osan opinnoistani hyväksiluettua, joten vapaa-aikaa on varmasti enemmän, kuin "perus" ykkösellä. Sitten kun ne vapaat tunnit osuisi jotenkin sopivasti viikonlopun yhteyteen niin sehän olisi vallan mainiota!

  Kiiiiitos vielä tästä kommentista. ^-^

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon ja otan osaa, onneksi sentään Oulusta pääsee Kuopioon suht kätevästi junalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks menee suorat yhteydet. Oot kyllä oikeassa. Pääsee taas todistamaan vr:n hienoa toimivuutta ympäri vuoden... jymäläytä..

   Poista
  2. Olispa Onnibus-yhteyksiä! Vaan eeeeiii, pitäähän Matkahuollon ja VR:n saada pitää lellikkiasemansa.

   Poista
 9. Onneksi olkoon! : 3
  ...Oi meille kyllä tulee sua ikävä, että tuu ehdottomasti pyörimään pajalle aina ku voit 8DD ja ja järjestetään iltamia edellen! x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti tulen! Tarkkailen kukismia erittäin tiiviisti. ;)

   Poista
 10. ONNEAAA! Mutta nyyh miten me pärjätään ilman sinua ;___;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää viittikö! Hyvin työ pärjäätte. ^-^

   Poista