19. heinäkuuta 2013

Heli suosittelee

K-18 tavaralla tarkoitan tietenkin siis esimerkiksi alkoholia.

14 kommenttia:

 1. Ihana ^_^ Tykkään ihan tosi paljon sun blogista! Ilo lukea aina ^_^

  VastaaPoista
 2. Voi Heli tää oli niin just sua :D oot söpö !

  VastaaPoista
 3. Toi kivojen asioiden ostaminen on kyllä suuri plussa täysi-ikäisyydessä! :D
  Pehmolelut, pelit ja kaikki kivat asiat on hienoja, joskus vaan jotku katsoo vähä pitkään ku näkevät mun huoneessa Totodile, Axew ja Pansage pehmot, pari ponia ja kaikkea kivaa pikkusälää... Mut ei se mitään, hauskaa herättää hilpeyttä.

  Pokemonin pelaaminen keskiyöhön asti on just parasta, tosin huonoa kokemusta kun nukahti game boyn kanssa ja kun aamulla heräs niin patterit oli loppu ja en ollut tallentanut hetkeen... Oon vieläkin katkera itselleni siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon useammin, kuin kerran törmännyt tilanteeseen jossa ostan Scleichejä lelukaupasta ja ne aina kysyy, että tuleeko tää pakettiin... Sit on silleen.... "ei...."

   Voi ei! I feel you! Joskus mulla on loppunu patterit, kun olen juuri napannut Lugian.

   Poista
  2. Ostin viime talvena pari Schleichkoiraa uudelleenmaalaamista verten ja kassa kysyi, että "Onko sulla lapsia?" johon minä vastasin "Ei... ainakaan mun tietääkseni?" (en ole enää tuon vastauksen jälkeen kehdannut mennä siihen kauppaan).

   Poista
 4. Kun olin nuorempi ja asuin vanhempieni kanssa mun suurin unelma oli että pääsisin muuttamaan omaan kotiin. Enkä todellakaan haikaile lapsuuteeni, ihan niinkuin sanoit, ei tää aikuisuus nyt niin vaikeeta ole.Asun yksinäni niin saan tehdä justiinsa niin kuin haluan eikä tarvii keneltäkään kysyä lupaa tai ilmoitella mihin menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla kotona ilman vaatteita?! Anyone?! Siis täähän on se parhaimmista parhain syy asua omillaan!

   Poista
  2. Joo voin olla, yleensä hengailen kotona vain yöpuku päällä. Ja kun asuu yksin ei tartte laittaa vaatteita päälle kun esim.menee yöllä veskiin tai juomaan.

   Poista
 5. Ah, täytettyäni 18 oli valtava pulma. Halusin juhlia päivää ostamalla kaupasta jotain (ihan mitä vaan) K18-tuotteita, ongelmana kuitenkin absolutistisuuteni ja se, etten polta. Lopulta marssin kassalle paketti tähtisadetikkuja kainalossa ja ylpeänä näytin henkkarit.

  Jos joku vielä on tietämätön, tähtisadetikut OVAT tänä päivänä K18. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tähtisadetikut ja synttärithän sopii hyvin yhteen. Ja joo.. En ihan täysin vieläkään käsitä tuota ikärajaa kyseisissä tikuissa. :D

   Poista
  2. "Nyt puhuu tähtisädetikun kieltäjä: Se on räjähde!" http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288359206796.html Kyllä ala-asteella kävi aina joka joulujuhlassa mielessä, että räjäytämpä tämän koulun maan tasalle näillä pommeilla.

   Poista
  3. ... :D hieno luottamus on kyllä ihmisiin.

   Poista