24. heinäkuuta 2013

Let's ALWAYS be stupid!6 kommenttia:

 1. Hieno fuusio :D Magnemitesta saa kans kivoja, Lickimite herätti hilpeyttä, samoin Magnesey :D Noista saa kyl aika creepyjä ku vaan vääntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei katoin ton Lickimiten. Miten saakin niin loistavia fuusioita. :D

   Poista
 2. Ma en ymmärrä mitään Pokemoneista tai muistakaan paitsi et kaikki kehuu niitä ja YYY tiedän myös sen, että tahdon itsekin alkaa pelata niitä. En vain tiedä mistä pitäisi aloittaa. :I Voi kyynel, hirveä ongelma.

  Eipä hirveän kauaa tarvinnut notkuta lukijalistalla kun jo tuoretta päivitystä pukkaa, tästä ma tykkään! Hirveen hyvä blogi, tuun niin hyvälle tuulelle ihan vain jo tuosta sateenkaariotuksen näkemisestä headerissasi. Viihdyn. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HM! No mä suosittelisin aloittamaan joko Pokémon Fire Redistä tai Pokémon Leaf Greenistä (kyseessä on siis sama peli, jotka julkaistaan aina samaan aikaan. Toisessa pelissä on aina Pokemoneja joita toisessa ei ole ja toisin päin.) Kyseisiä pelejä tuskin saa enää mistään kaupasta ostettua, mutta itsekin täytyy myöntää, että emulaattorilla olen pelannut ne läpi... Eli netistä lataamalla.
   FR/LF ovat uudelleen tehdyt versiot siitä ensimmäisestä ja alkuperäisestä pelistä. Grafiikat on paranneltu ja pelattavuutta helponnettu. Sanoisin että Fire Red on PARHAIN peli kaikista varmaan yli kahdestakymmenestä Pokemon pelistä. Sitä siis tietenkin suosittelen ja ehdottomasti siitä lähtisin liikkeelle.
   Kyseinen peli sisältää ensimmäisen generationin Pokemonit eli Pikachut sun muut, joihin on varmasti populäärikulttuurissa törmännyt, vaikkei pelejä tai ohjelmaa olisi ikinä katsonut.

   Taiteellinen siulueläin tuottaa iloa ympärilleen. <3

   Poista
 3. Finn ♥ Flameprincess, ah..
  Toivokaamme että seuraavissa jaksoissa Finn tekee asian hyväksi jotain jotta palaavat yhteen.. :I Tai itken lisää. Miksei se voi ymmärtää että Bubblegum ei oo vaan kiinnostunut agh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hnnnnngh... Toivottavasti Flameprincess vielä huolee Finnin...... Ò_Ó HMPH!!

   Poista