26. elokuuta 2013

Potnapekka

Harmi etten tajunnut ottaa kuvaa tuosta kyltistä. Kyltissä siis on tuollaisen ihme otuksen kuva ja siinä lukee "potnapekka". Jossain päin Oulua vissiin on myös kylttejä, joissa lukee "Beware of Potnapekka", koska siis tuo junabussi kulkee kevyen liikenteen väylillä. Googletin alla olevaa kuvaa Potnasta ja mukana oli jotain ihme ötökkäotuksia, joten kai se nimi tulee jostain otuksesta?


kuva: Rajasalo Saara

8 kommenttia:

 1. Voi ei, en oo ikinä tullut ajatelleeksi niitä kylttejä tarkemmin :'D Voi reppanaturisti, kai tuollaista pelästyis itekin.

  VastaaPoista
 2. Potnapekka on ilmeisesti sama asia kuin sumukorento. http://www.vastavalo.fi/sumukorento-taeniopteryx-sumukorento-ii-164045.html Näyttää kyllä vähän jonkinlaiselta hyttysen ja hirvikärpäsen risteytykseltä.

  VastaaPoista
 3. Wiki: "Oulun murteessa sana potnapekka tarkoittaa myös koskikorentoa".

  VastaaPoista
 4. Ui. Tämäpä varsin mielenkiintoista. Vähän päättelinkin, että joku öttiäinen se on jollain tapaa.

  VastaaPoista
 5. Koskikorreja näkee esim. keväisin, ovat ihan mielenkiintoisia. Voivat tulla istumaan kädelle eivätkä pure tai mitään.

  VastaaPoista
 6. Kun mää muutin Ouluun, niin mietin, että onko Potnapekka joku paikallinen juoppo, joka aina ajaa kännissä miten sattuu ja missä sattuu ja poliisit on todennu helpommaksi vaan laittaa siitä varotukset kaikkialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAH MITÄ?! Etkä? :''---D Musta toi juoppo ois paljon mielenkiintoisempi, kuin joku helkkarin katujuna.

   Poista