8. syyskuuta 2013

Lopultakin8 kommenttia:

 1. Voi juku! Siis Schipperke? ELI _LAIVAKOIRA_?!?! Maailman sulosimpia koiruja!

  Mammablogeista samat boogiet täälläkin.. Ei hirveämmin hotsita ajatus siitä, että oma äiti ois jakanut kaiken sillä tavalla ja niitä postauksia olisi käynyt kaikenmaailman ^Dark__Princess__Teen__Mama93^:it ja anonyymit kommentoimassa. Hyrh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai parhaassa tapauksessa oma äiti olisi tuo dark_princess_jne..

   Poista
 2. Itse ainakin kuolisen häpeään, jos äitilläni oli ollut joku mammablogi, jossa olisi koko maailman nähtävänä kaikki "tässä Stalkkeri 2v ui alasti mökillä"-valokuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sen häpeän kestäisin, mutta jotenkin se ajatus siitä, ettei olisi tai ole mitään sanan valtaa siihen, mitä itsestään kirjoitetaan internettiin. 3:

   Poista
 3. Oma schipperkeni täytti tänävuonna 8v ja muistan kuinka sen minulle tullessa mietin sen nimeämistä suosikki Diamond sun-hahmoni mukaan, hurjan hassu ajatus että haluat nykyään samanrotuista otusta :-DD! Huippu rotu ehdottomasti, iso koira pienessä ruumiissa ja menee mukana tilanteessa kuin tilanteessa.

  VastaaPoista
 4. Jasuran tai Pandon! Sitten tuli ala-asteikäiselle äidin mielipide vastaan enkä saanut antaa tyttökoiralle pojan nimeä, joten tuossa kellii nyt sitten vähän tylsästi Lilli eikä hienoa sarjakuvakoirakaimaa. Suorastaan sääli :--))).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HHHAHAHAHAHAH!! Nyt voisi ehkä vähän kaduttaa jos raukka koiran nimi olisi Pando... Pando? Mikä helkkarin Pando...

   Poista