23. syyskuuta 2013

png


Pahoittelen png-muotoa... Harmausongelma ei ole poistunut.

6 kommenttia:

 1. Miksi pahoittelet PNG-muotoa? Eikö se näy jollain selaimilla vai mitä häh :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaampi tiedostomuoto lataa hitaammin. Ja sen takia itse aina vältän png-muodossa tallentamista.

   Poista
 2. Suosittelen tutustumaan tähän: http://mycultureisnotatrend.tumblr.com/ ja termiin "cultural appropriation". Muuten ihana blogi, tykkään tavastasi piirtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, jos nyt viittaat tuohon "inkkari"-pukuun niin kyseessä oli rastisuunnistustapahtuma (jonka teemaan minulla ei ollut osaa eikä arpaa) ja me emme olleet intiaaneja vaan VISUaaneja (linjamme lyhenne on visu, visuaalinen suunnittelu).
   Tämänlaisissa merkinnöissä piirrän asuja joita olen käyttänyt ja siksi tuo visuaanikin tuolla on. Happy? :D

   Poista
  2. Okei, ymmärrän ettet voinut vaikuttaa teemaan. Päätit kuitenkin piirtää ja julkaista kyseisen asun. Tää on vaan yks monista ongelmallisuuksista jota porukka ei yleisesti hiffaa, Pohj.-Amerikan monet sadat erilaiset kulttuurit tiivistetään stereotypiaksi joksi koetaan voivan pukeutua. Anyhow, ihmisten havahduttaminen on jees, oot mahtava, tää blogi on hienoutta, kaikkea hyvää sinne!

   Poista
  3. Noh, en halua olla ylimielinen tämän asian suhteen, eli ymmärrän kyllä asian mistä puhut ja siihen liittyvät ongelmalliset seikat. Tuo asu kuitenkin sattuu olemaan realistinen kuva siitä, mihin pukeuduin. Lisäksi sen piirtäminen oli kivaa vaihtelua sille mitä yleensä pidän ylläni ja antaa kivan vaihtelevan vaikutelman myös näitä kollaaseja ajatellen. Siksi sen olen piiränyt ja julkaissut.

   Poista