12. lokakuuta 2013

Pyörätarina


Päivän ehti seisoa pihassa, ennen kuin se oikeasti sitten varastettiin. Oli kyllä niin kaiken vaivan arvoista. Tämä pyöräyksilö ehti olla minulla kokonaisuudessaan huimat 2 kuukautta.

24 kommenttia:

 1. Tollanen on kyl tosi ikävää :(
  Joskus ois oikein et niitäki pyöriä pöllittäis joita tyypit ei ees jaksa laittaa lukkoon!

  Toivotaan et löytyy joku vielä hienompi pyörä tilalle tai muu ratkaisu kulkuvälineelle, niin murheet katoaa!
  (Uudes pokemonis on pyörän sijaan rullaluistimet)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih uusi Pokemon kuullostaa ihanalta ja piristäisi kovin tässä tilanteessa, mutta sitä ennen pitäisi hommata nintendo 3d.. Se uusi tulihaukka näyttää niin siistiltä!!

   Mutta siis niin, en ole kyllä enää ostamassa pyörää. Aivan turhaa, kun pöllitään kuitenkin. :(

   Poista
 2. Voi ei voi ei voieei! Tuli ihan harmistus siun puolesta, mitä vääryyttä :(

  VastaaPoista
 3. Voi eiih!! D:: Kamalaa kohtalon ivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika kummallinen sattuma... -___-

   Poista
 4. Ei helvetti. Ei tommosta oikeasti tapahdu :D Jotenkin niin tragikoomista, otan osaa!!

  VastaaPoista
 5. Siskolle kävi just tämä muutama vuos takaperin. Ihan pyllystä. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai varastettiin? Aina yhtä ärsyttävää. Pyörät on KALLIITA.

   Poista
  2. Siis ihan just sama rumba, et pyörät pitää merkata, ei ollu merkattu koska huono ilmoitus, jne jne jne, pyörä takas, ja päivä pari sen jälkeen ihan oikeesti pöllitty. Se ei ollu mikään kallein pyörä, mutta rahan arvonen kumminkin. :/

   Poista
  3. Mitä ihmettä? Uskomatonta, että jollekkin käynyt lähes samalla tavalla. Myötätuntoni siskosi suuntaan! :(

   Poista
 6. On kyl aika persettä taas. D: Missä päin Oulua sä oikein asut kun tollasta käy? Meidän taloyhtiön pihassa pyörät saa olla suunnilleen auki eikä kukaan niitä vie vaikka tässäkin talossa asuu vähän epäilyttävää porukkaa. Jollakin bussipysäkillä tässä lähellä oli hyväkuntonen, auki oleva pyörä jonku kuukauden eikä sitäkään viety mihinkään. On kyl tosi kurjaa jos tollee käy, mut vaikee tavallaa uskoa et joku oikeesti tekee noin ku tääl päi tollasii ei tapahdu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustassa asun. Täällä tuntuu olevan periaatteena varastaa kaikki minkä irti vaan saa.

   Poista
 7. I feel u, multski pöllittiin pyörä kaks viikkoa sitte :(

  VastaaPoista
 8. Tragikoomista kyllä, mutta harmittaa sun puolesta paljon, ääh! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^' noh, ehkä se pyörä vielä jostain ilmaantuu.

   Poista
 9. Ähh, otan osaa! Oma pyöräni vietiin elokuun puolivälissä. Olin siihen asti tarkkaillut vainoharhaisena että mihin sen jätän ja aina kiinnitin johonkin tolppaan, ja juuri sinä päivänä kaverini sanoi että olen vainoharhainen... Sitten se lähti. Tuntuu vieläkin pahalta. :( Toinen kaveri kommentoi että oma vika kun ajoin Jopoa (alkuperäinen isojopo lahjaksi saatu vielä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EEeiiih.. Ikinä ei voi olla liian varovainen. Itsekin AINA köytän rungosta sen johonkin kiinteään. Eniten kyllä ihmetyttää varkaiden häikäilemättömyys: jos joku on vilkaissut ikkunasta olisi heidän puuhat heti huomattu.

   Poista
 10. Täällä Turussakin osataan. Pidin pyörää katoksessa, mutta join sillä tosi harvoin. otin siitä satulan talteen, kun se lähti niin helposti irti. Noh, jossain vaiheessa se katosi telineestä. Luulin että se pöllittiin. Parin päivän päästä bongasin sen katoksen takaisesta puskasta, mutta en jaksanut siirtää sitä oven eteen. Parin päivän päästä se ei ollut puskassakaan enää, vaan oikeasti pöllitty :P

  VastaaPoista
 11. Voi ei, tollanen on inhaaaa! Mun lukittu pyörä pöllittiin juna-asemalta yks kesäinen perjantai-ilta, mutta löysin sen seuraavana maanantaina aseman toiselta puolelta. Kävin ostamassa lukon ja otin omaisuuteni takasin. Noh, muutama viikko sitten se pöllittiin TAAS, vaikka se oli sellasella megalukolla kiinni telineessä :( Tällä kertaa ei oo löytyny mistään..

  VastaaPoista
 12. Multa lähti kans pyörä osa kerrallaan pitkäkyntisten mukaan talven aikana. -.- Sen jälkeen sain isän vanhan pyörän ja oon varjellu sitä kuin mitäkin aarretta, nykyisin kun periaatteena näyttää just olevan toi "kaikki mukaan mikä irti lähtee." Jollei omaa ulkovarastoa ole, niin sitten oten koko hökötyksen sisälle. Ja kahdella lukolla kiinni.

  VastaaPoista