3. joulukuuta 2013

Lämpöä lähettäkää


14 kommenttia:

 1. Osta semmoinen siirrettävä patteri. Clas Ohlsonilta saa 24,95€ maksavan. http://www.clasohlson.com/fi/L%C3%A4mp%C3%B6patteri/Pr363660000?gclid=CL_GhtGzlLsCFUdZ3godFhIAQg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan kuinka monesti sitä olen clas ohlsonilla katsellutkin! :D Vielä toistaiseksi olen ollut aivan liian pihi moiseen.

   Poista
 2. Mullakin oli kämpäs hetki sit todella kylmä, ihmettelin et miten voi olla vaikka ulkona ei ollu edes hirveemmin pakkasta. Sit laittaessani jouluvaloa ikkunaan tajusin et oli tollanen ikkunan yläreunas oleva pieni tuuletusräppänä auki :D Ja sieltä veti kokoajan kylmää ilmaa. Mut se oli aika helppo ratkasu (kun sen vaan tyhmä pää ensin tajus)

  Koita pärjätä siellä! X-hyppyjä vaan ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih pääsit helpolla! Minulla ei ikävä kyllä mitään räppänöitä ole auki millä tämän kylmyyden selittäisi. :(

   Poista
 3. Voih miten symppis postaus :'3

  *lämmin hali!*

  VastaaPoista
 4. Ootko tarkistanu, ettei ikkunoista vedä? Itekin ihmettelin oman kämppäni hyytävyyttä kun muutin ja sitten selvisi, että joku aiempi asukas oli neroudessaan jättänyt kaikkien ikkunoiden yläreunoista tiivisteet pois. Ei ihme, että kävi vähän viima talvella, enkä olisi muuten edes huomannut puutetta, ellei kerran olisi myrskyllä tuuli vinkunut niistä sisään niin äänekkäästi. 6_9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vetää. Huomasin sen jo syksyllä. Sanomalehteä ja jesaria kehiin? Ei vaan ole kaikkein esteettisin näkymä se. -__-

   Poista
  2. Tiivistenauhojen laitto/uusiminen vois auttaa, jos veto johtuu niistä tai niiden puutteesta. Ite käytin kans väliaikaratkaisuna talouspaperia: raotin sisäikkunaa ja kiilasin varmaan puol rullaa väliin. Ei ollut niin ruman näköistä kuin sanomalehti ja sen sai pyöriteltyä niin, ettei vallan valtoimenaan tursuillu joka puolelle - vaikka hermoja sen kanssa leikkiminen kyllä vaati.

   Poista
  3. Ooooh! Tuo talouspaperihommeli voisi toimiakin! Kiitos vinkistä! *-*

   Poista
  4. Ne tiivisteet voivat puuttua sieltä välistä ihan tarkoituksellakin mikäli kyseessä on korvausilmareittinä toimiva ikkuna. Tämän reitin tukkiminen ikkunassa voi sitten aiheuttaa sisäilma ongelmia. Kannattaa ehkä isännöitsijältä selvittää puuttuuko tiivisteet sieltä yläreunasta tarkoituksella.

   Poista
  5. Aivan, siinähän tosiaan voi olla joku tuon tyyppinen järjestely. Noh palaan asiaan joululoman jälkeen.

   Poista
 5. on olemassa myös sellaista ikkunanpieliin laitettavaa tiivisteteippiä.. ainaki vuosia sitte oli ja ostin sellaisen ja kyllä se vähä autto.

  VastaaPoista