18. joulukuuta 2013

Tosi hyvä syy

Sama möläyttelijä, kuin edellisessä merkinnässä.
Ei päässyt tämä henkilö kysymyksensä äärelle, mutta villi veikkaus on, että liittyi jotenkin kahden henkilön väliseen intiimiin kanssakäymiseen, jonka yksityiskohdista kysyminen ventovieraalta ei ole kohteliasta. Kai se on itsestään selvää, ettei loukkaavia kysymyksiä esitetä? Ai ei? Ok. 

13 kommenttia:

 1. Niin mutta! Kun kerran on mahdollisuus kysyä ihan OIKEELTA lesbopariskunnalta, totta kai kysyminen on kaikin puolin sallittua! Koska kaikki lesboparit ovat halukkaita jakamaan intiimejä asioita julistaakseen oikeuksiaan ja tasa-arvoaan. Ja samalla paremmuuttaan heteropareihin verrattuna.

  ...tai sitten ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasa-arvon nimissä kertokaa petipuuhistanne!!!!

   Poista
 2. Edellisen kommentoijan ajatukset seconded. Miksi jotkut heterot kuvittelevat, että lesbo-/homopariskunnilta on oikeutetumpaa kysyä niitä epäkohteliaita kysymyksiä. Eikö oma mielikuvitus tai maalaisjärki riitä vastaamaan niihin? Parisuhteita on niin monta erilaista kuin on pariskuntiakin, me kaikki poikkeamme toisistamme jollain tapaa eikä se ainoa poikkeavuus ole suuntautuminen. Ja joo jotkut homot tykkää pitää älämölöä homoudestaan mutta ei kaikki halua sitä huomiota, vaan haluavat elää normaalia elämää ja tulla kohdelluiksi samoin kuin muitakin kohdellaan. Ilman asiattomuuksia.

  Harvemmin kommentoin sun blogissa mutta tykkään miten kantaaottavia nää kuvat on. Osaat hyvin kuvata ilmeitä ja möläyttelijöiden hölmöyttä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei ja kiva kun kommentoit. :)

   Osuit kommentillasi kyllä ihan naulan kantaan.

   Poista
 3. Tsiisus miten törkeitä jotku ihmiset osaa olla.. -.-´

  VastaaPoista
 4. En voi kuvitella mistä tommosia ihmisiä riittää. Eivät varmastikaan pahantahtosia, mutta jaksavat ärsyttää silti.
  Kerran mulle ja mun tyttöystävälle joku alkas huutelemaan et siistii ku kävellää käsi kädes. Täytyy myöntää, et en osannu vastata muuta ku hymyillä vaa nätisti :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin harvoin ihmiset on pahantahtoisia. Ajattelemattomia vain.

   Poista
 5. Pakko vielä jatkaa, että ei nää möläyttelijät myöskään pelkästään heteroita oo. Muistatte varmaan erään "miesvinokkaan" parin vuoden takaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JJuuuu muistan kyllä hyvin tämän henkilön.... :D

   Poista
 6. Mulla tulee tästä kuvasarjasta mieleen vähän eräs ystäväni. :D Kyseessä on siis mies henkilö, joka ei osaa olla luonnollisesti tai oma itsensä naisten seurassa. Hänet yleensä ymmärretään väärin ja moni naispariskunta on suuttunut niinkin tavallisesta kysymyksestä kuin, kauanko olette seurustelleet? Tässä ei omasta mielestäni ole mitään pahaa, mutta nyt tämä kaverini on alkanut sopertaa juurikin tuommoista kommenttia mitä kuvassa kaksi, jos hänelle on ollut tilanne epäselvä. :D Eli periaatteessa kuvat yksi ja kaksi vaihtavat paikkaa. Nykyisin baarissa ystäväni tulee aina vetämään hiasta ja kysymään minulta tiedänkö ovatko kello kahdessa istuvat henkilöt pariskunta vai vain kavereita, kun ei kehtaa mennä kysymään eikä toisaalta halua loukata ketään heittämällä jotain flirttiä, jos kyseessä sitten onkin pariskunta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaivan niin, ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Kinkkisiä nämä ihmisten väliset kanssakäymiset! *-* Ikinä ei oikein voi tietää ketä saattaa loukata. Omasta mielestäni kuitenkin tietty hienotunteisuus voisi olla paikallaan arkaluonteisia kysymyksiä esittäessä. (Tarvitseeko niitä edes esittää?).
   Tässä tilanteessa henkilö ei varmaankaan pohijimmiltaan tarkoittanut mitään pahaa ja itsekin puolusteli juttujensa alhaista tasoa humalatilallaan. Mielestäni tämä ei kuitenkaan ole mikään tekosyy tunkeileville kysymyksille, varsinkaan kun olimme jo toistuvasti (mutta oikein kohteliaasti) ilmaisseet halumme viettää iltaa keskenämme.

   Poista
 7. Saanko mä vuorostani kysyä henkilökohtaisen kysymyksen? Miten kerroitte aikoinaan perheillenne että seurustelette?

  Olen alkanut vastikään seurustella naisen kanssa ensimmäistä kertaa. Ja olen silmittömän rakastunut, mutta jännittää ihan hirveästi kertoa porukoille että ei ole nyt se kauan odotettu miespuolinen vävyehdokas tulossa sukuillallisille sun muille. Tietenkään ei ole pakko vastata, jos tämä oli tökerö tai liian henkilökohtainen kysymys.
  Kaikkea hyvää teille, olette suloinen pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ihan asiallinen kysymys. Pitkäänhän me sitä vitkuteltiinkin, (vuosi) ennen kuin oli tarpeeksi rohkeutta kerätty. Itse kerroin äitille ihan vain laittamalla tekstiviestin eräs päivä, jossa luki "niin ja jos et vielä tiennyt niin seurustellaan tuon Nooran kanssa" (Noora oli monet kerrat käynyt vanhempieni luona ja kyllähän vanhemmat tiesi, että yhdessä asuttiin.) Äiti totesi, että oli arvannut sen jo ja sanoi vain, että tärkeintä in että olen onnellinen. Ja olenhan minä. Äiti sitten kertoi myös isälle, joka muka sanoi että oli myös tiennyt asiasta, mutta iskä on kyllä välillä niin pöljä, että tuskin oli hoksannut yhtään mitään. :D Sisarukset tiesivät jo, koska facebook. Noora pyysi siskoaan kertomaan vanhemmilleen jotka myös sanoivat tienneen jo. Varsin kivutonta siis kaikin puolin.

   Osaatko yhtään aavistella vanhempiesi reaktiota? Itse en oikein tiedä edes miksi piti vitkutella niin pitkään, koska aina tiesin, ettei vanhemmilla olisi ollut mitään sitä vastaan. Eli kannattaa vaan nopeasti hoitaa homma alta ja jatkaa elämää. Itselle tuli paljon vapaampi olo sen jälkeen, kun ei tarvinnut enää asiaa salailla. Onhan se varmasti myös vanhemmille mukava tietää, että on joku jonka kanssa on hyvä olla. :)

   Poista