30. tammikuuta 2014

Helkkarin Lavender Town
Tuli sitten kuunneltua melkein koko kotimatka tuota helkkarin pelottavaa biisiä. ;_; Tosiaan puhelimesta löytyy pidennetty versio tuosta Lavender Town themestä (en ole edes varma, että miksi se minulla on ylipäätään puhelimessa?). Jossain vaiheessa huomasin, että biisi alkoi vihdoin tekemään loppuaan niin eiköhän Noora soita minulle (en voi vastata koska kädet niin kohmeessa ja annan sen soida... annan sen soida) ja sitten kun puhelin lakkaa soimasta jatkuu Lavender Town musiikki... ALUSTA!! VITTU SE ALOTTI SEN ALUSTA!! Koulumatka on tosiaan kävellen n. 35 minuuttia ja tässä vaiheessa olin kävellyt vasta noin 20 min. Kiitos Jeesus ruuasta. Aamen.

Pelottavahan tämä musiikki on. Aina nostattaa niskavillat pystyyn. Tähän tiettyyn musiikkiin kuuluu myös eräs urbaani-legenda tai "creepypasta" mikä on ihan mielenkiintoinen:

"The Lavender Town Syndrome (also known as "Lavender Town Tone" or "Lavender Town Suicides") was a peak in suicides and illness of children between the ages of 7-12 shortly after the release of Pokémon Red and Green in Japan, back in February 27, 1996.

Rumors say that these suicides and illness only occurred after the children playing the game reached Lavender Town, whose theme music had extremely high frequencies, that studies showed that only children and young teens can hear, since their ears are more sensible.

Due to the Lavender Tone, at least two-hundred children supposedly committed suicide, and many more developed illnesses and afflictions. The children who committed suicide usually did so by hanging or jumping from heights. Those who did not acted irrationally complained of severe headaches after listening to Lavender Town's theme."

Kyllä pienenä pelotti tuo musiikki ihan ilman mitään kauhutarinoitakin!


21 kommenttia:

 1. Hyi saakutti .__. ikinä en oo pokemonii pelannu nii ei ollu tuttu biitti, mutta ihan kamala kyllä. hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä onnistuneet luomaan aika harvinaisen karmivan musiikin. :D

   Poista
 2. Aina kun mä Blueta pelatessa päädyn Lavender Towniin, pidän aina mahdollisimman hanakasti pyörästä kiinni. :( Tuo musiikki on maailman ahdistavin ja sen jälkeen kuin joku vuosi luin tuon creepypastan, se on ällöttänyt vielä enemmän. Yyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pyörän hyväntuulinen musiikki auttoi hetkellisesti, kunnes piti mennä johonkin rakennukseen sisään..

   Poista
 3. Mulla toi just poistaa ahdistuksen :DD
  mutta ei kiva, ku noin yhtäkkii alkaa soimaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ai Lavender Town musiikki poistaa ahdistuksen?! Onneksi olkoon olet harvinaislaatuinen ihmisyksilö! o_o

   Poista
 4. Niin sanotusti HYVÄÄ YÖTÄ :D ei koskaan kannattais näköjään lukea mitään sarjisblogeja tms ennen nukkumaanmenoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha!! Parempi olla selaamatta mitään epäilyttävää ennen nukkumaanmenoa. Tähän siis tietenkin sisältyvät myös sarjisblogit. :D

   Poista
 5. Ei mua tuo musiikki ahdista
  Varmaan kun ohitin suosiolla ton creepypastan :D
  Ihan mukavaa musiikkia mun järjelle 8)

  VastaaPoista
 6. vihaan tätä biisii mul tulee pään särky täst :(

  VastaaPoista
 7. mikä tää lavender town homma ees on? se on joku paikka pokemonis ja siel on poke torni. mut mikä tää juttu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on siis musiikki, joka soi tuon kummituskaupunki, eli Lavender Townin taustalla pelissä.

   Poista
 8. Itse kun olin pieni niin omistin Gameboy colorin ja siihen pokemon Redin ja Greenin. ja kun pääsin peleissä Lavender Towniin niin ihan ekana mihin reagoin oli toi musiikki, joka häiritsi sillai pikkasen mutta ei sentään tappanu mua :D Mutta tossa Green versiossa se musiikki on erillainen ja paljon häiritsevämpi: https://www.youtube.com/watch?v=Kshu7owGEI0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhhyyyi. Tuli kylmät väree tuosta originalin alusta. o____o'' ihan järkyttävä.

   Poista
 9. Lavender Townin musiikki sisälsi ensimmäisissä versioissa korkeita ääniä joita vain 7-12 vuotiaat kuulevat (pokemon green). Se sai monia lapsia tekemään itsemurhia ja TOSI monet ovat saanet päänsärkyjä... Ja outoa kyllä, heti seuraavassa red/bluessa äänet poistettiin ja itsemurhaluvut lapsilta loppui. Vielä pelottavampaa on Pokemon Tower. Se on pokemonien hautausmaa. Lavender Town on karmiva paikka lapsille. Pokemon R/B/G:n rivalin pokemoneissa oli raticate, joka katosi hänen tiimistään kun he tapasivat lavender townin jälkeen. Myös toinen: Team Rocket tappoi pokemon towerissa Marowakin, joka ilmestyi Ghostina. Ja kun käyttää Silph Cota, mikä tulee? Marowak. Eli Team Rocket on tappanut Marowakin Pokemon Towerissa? Peli on 3+/7+ (en muista kumpi)?

  VastaaPoista
 10. Onko Lavender town oikeasti sellanen mitä creepypastassa kerrotaan? Siis esim et tuleeks siin oikeesti joku örkki ja peli päättyy siihen, vai??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut kyllä kyseisen creepypastan, mutten muista tarkalleen miten se meni. Pelissä kuitenkin siis tulee haamu, jota vastaan ei voi taistella. En muista mitenkä haamu oli esitetty pastassa, mutta kuvailemasi "örkki" on varmaankin siis Marowakin haamu, jonka rakettiryhmä tappoi. Peli ei "lopu" missään vaiheessa.

   Poista
 11. hyi mulon tosta tasosta peli beta versio ihan kauhee ei saa painaa esc muuten tulee kuvia kuolleista pokemoneista tuli tunne et haluu hyppää ikkunasta mut onneks oon 14 vuotias toi biisi on hirveee

  VastaaPoista
 12. Ja mie outo tykkäsin tosta musasta eniten :D Söpö. *kuuntelee nyt aiemmin linkatun Green-version* ...no hui saakeli XD Aika randomeita kohtia, muuten ihan herttanen. Jää myös kivasti päähän vinkumaan. Hmm hmm. T:outo yöstalkkeri jolla on tylsää

  VastaaPoista