26. tammikuuta 2014

Kohteliaat teinit

Noora kävi kaupassa.

13 kommenttia:

 1. Mä pelkään teinilaumoja just tollasen huutelun takia. En olisi uskaltanut sanoo tossa tilanteessa mitään, odottanut vaan että ne siirtyy itekseen. Hyi. Kamalia ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä tuollaisista välittämään, kun ei noilla huuteluilla koskaan ole mitään todellisuuspohjaa. Ei saa antaa huonosti käyttäytyville teineille sitä valtaa, että voivat käyttäytyä miten tahtovat samalla kun muut joutuvat kiertelemään ja varomaan.

   Poista
 2. Eih kamala tilanne mut hajosin ihan totaalosesti :'Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuolle tilanteelle saa nauraakkin. :D

   Poista
 3. Eih kamala tilanne mut hajosin ihan totaalosesti :'Dd

  VastaaPoista
 4. Noora, tuo merten vaarallinen valas, valtaamassa juuri SINUN territoriotasi! Teinit, varokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olihan tuo Nooralta aivan kohtuuton pyyntö. Että muka ohi pitäisi päästä!! Kui kehtasikin!! D:< Ihan ymmärrettävää reagointia tenulta!

   Poista
 5. Teinit. Joskus polkupyörällä viiletin ja edessä oli sitten teinilauma koko tien leveydeltä. Luonnollisesti soitin sitten pyöränkelloa, että väistäisivät - tekivätkin sen, mutta perään kuului "VTTU oltaisiin me väistetty muutenkin vttu kyllä me nähtiin sut!!". Mietin vain, että miten he olisivat muka nähneet minut kun tulin kerta heidän takaansa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä piti vaan päästä "näyttämään", kun kehtaa huudella vielä perään. :/

   Poista
  2. Mulle kävi kerran samal taval, mutta kun soitin kelloa, niin koko tien leveydeltä kävelevät teinit vain vilkaisivat taaksepäin ja jatkoivat kävelyä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Pääsin ohi vasta liikennevalojen kohalla.

   Poista
  3. 3: joskus huomaa myös vastaan kävellessä, että tällainen porukka vain päättää olla väistämättä ketään. Sitten he kävelevät uhmakkaina koko kadun leveydeltä ja ihmiset joutuvat puikkelehtimaan autotien kautta päästäkseen ohi.

   Poista
 6. Porukassa tyhmyys tiivistyy pätee teinilaumoihin aika hyvin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teineys on (useimmilla) ohimenevä vaihe.

   Poista