25. helmikuuta 2014

adsgd


Hoksaako tästä, että kuka puhuu milloinkin tai ylipäätään, että puhelinkeskustelusta on kyse? Kauhea pohtiminen oli, että miten tämän toteuttaisi.. Sujuvampia toteutustapaehdotuksia otetaan vastaan!

Tuolta ei siis edelleenkään ole vastattu puhelimeen. Olisimme kysyneet olisiko mahdollista sopia näyttöä kaksi päivää myöhemmäksi, kuin mitä ilmoitukseen oli laitettu (jos asunto olisi vielä vapaa), että Noorakin pääsisi paikan päälle asunnon näkemään. Vastausta ei kuulunut myöskään sähköpostiviestiin, joka laitettiin. En ole ihan täysin kärryillä näistä asunto-asioiden käytännöistä, mutta eikö olisi ihan silleen.. ookoo bisnestä jos puhelimen päähän saisi joskus edes jonkun? Eikö esimerkiksi tämä asuntoesittelijä halua tietää etukäteen, onko ketään edes tulossa näyttöön? Ei vissiin. Tai mitäpä jos asuntonäyttöön tuleva ei löytäisi perille tai.. En tiedä. Ainahan saattaa olla jotain kysyttävää, jonka voisi nopeasti hoitaa puhelimella. Olen vähän hermona tämän asian suhteen, koska ensi viikon aikana pitäisi asunto löytyä.
Eräästä toisestakin asuntovälitys-firmasta jäi aika outo fiilis.. Ketään ei tietenkään saada puhelimen päähän mihinkään vuorokauden aikaan  ja sähköpostiinkin vastataan yhdellä lauseella  ilman allekirjoitusta. Yksityisellä ainakin tietää kenen kanssa asio. Vai?


8 kommenttia:

 1. Tosi selkeesti piirretty, en nää mitään ongelmaa! :--) Tosi inhottava tilanne tommonen, toivottavasti löydätte ihanan kotikolon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon! :< Kotilokolokin kävisi!

   Poista
 2. Mullakaan ei ollut ongelmia lukea, mut jos vielä selkeemmäksi haluaa tehdä, niin voi vaikka toisen puhekuplien väriä vaalentaa hintsusti tms.

  Kiva blogi ja eri kiva tyyli sulla, jäänpä seurailemaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin, että tuo puhelinkeskustelu olisi ollut vaaleammalla. Ilmeisesti olisi kannattanu. Pitää muistaa ensi kerralla. :)

   Jää ihmeessä seurailemaan! :3

   Poista
 3. Puhelinkeskustelutoteutus on ihan selkeä, jos haluaisi vielä tehostaa vaikutusta niin (kuten ylläkin jo mainittu) vaihtaa hieman puhelinkuplan väriä, tai kenties tehdä siihen hieman rosoreunaa tai peräti ääriviivat. Mutta keskustelua pystyi kyllä tuollaisenaankin hyvin seuraamaan :)

  Asuntojutut on aina tosi vaikeita, kummallisten hyypiöiden kanssa pitää olla tekemisissä ja vastaukset on välillä ties mitä. Ei pidä kuitenkaan lannistua, kuten Noorakin sanoi niin asiat järjestyy! Jos asuntonäyttö on yleinen näyttö niin siellä luultavasti on muitakin paikalla katsomassa, joten siellä ei kuitenkaan olisi yksin.
  Toivottavasti löytyy hyvä asunto, pidän peukkuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi muuten ollut aika hyvä idea lisätä vähän rosoreunaa tuohon puhelinpuhekuplaan. Pitää tämäkin pitää mielessä.

   Noh.. Se näyttö nyt oli ja meni.. Ollaan onneksi löydetty jo kaksi vahvaa uutta ehdokasta, joita mennään huomenna katsomaan! :)

   Poista
 4. Monesti käyny niin että asunnon vuokraaja ei enää vastaa kun asukas löytyikin jo. Sitten se saa tsiljoona puhelua ja kun se lopulta vastaa se toteaa tylysti että asunto meni jo ajat sitten.

  - L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen välittäjä vieläpä mainosti ilmoituksessaan, kuinka hyvämaineinen on.. Aw yis. Siltä vaikuttaakin. Mutta siis outoa olla vastaamatta puheluihin, kun näyttö oli kuitenkin vielä edessä ja ilmoitus tullut muutenkin alle puoli tuntia ensimmäisestä soitostamme.

   Ihme toimintaa yhtä kaikki! :/

   Poista