26. helmikuuta 2014

NEWS FLASH: hiukset kasvaa!! :O


Helmikuu 2013 ja helmikuu 2014.

11 kommenttia:

 1. Se oliskin ihanaa että ois tuollaiset hiukset, jotka kasvais nopeesti ja olisi niin ihana tuuheat!
  Itsekään en oo vuoteen hiuksia leikannut mutta eivät millään kasva enää lapaluista pitemmäksi ja pysyvät ohuena kuin hiirenhäntä :D
  Otsatukka kumminki nopeesti kasvaa, sitä saa pätkiä jatkuvasti että näkiskin jotain!

  Mikään ei tuskin estä kokeilemasta tulevaisuudes ihan lyhyttä tukkaa :) (toivottavasti Noora ei vihaa mua ton sanottuani)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsatukka on kyllä niin riesa! Se on yleensä niin lyhyttä ja tervettä tukkaa, ettei se ehdi alkaa katkeilemaan omia aikojaan.. Nyt olen hetkeksi luopunut otsatukasta. Kyllähän sitä neljä vuotta tulikin katseltua!

   Voih sinullakin on siis tämä suomalaiselle tyypillinen kevyt ja hento hiuslaatu. :< Yleensä tällainen tukka on kylläkin kauniin sileä ja pehmoinen, jota varsin kadehdin! Itselläni on karhea ja pörröinen luonnonkihara joka harvoin näyttää kiiltävältä.

   Noora varmaan tuhahtelee yksin luettuaan kommenttisi. :D Voisin toki leikatakkin, mutta en nyt ainakaan ihan vielä, kun nautiskelen nyt hetken pitkän tukan iloista. Aina siihen asti, kunnes arki astuu kehiin ja alan taas pitämään tätä tukkaa hankalana. Lyhyessä tukassa ärsyttää tosin se, että se kasvaa mallistaan ulos kuukaudessa ja jos ei jaksa olla koko ajan leikkaamassa sitä, niin sen kasvattelu on siinä välivaiheessa varsin ikävää...

   Poista
  2. Jep, suomalainen hiuslaatu on, se sileyskään tosin ei oo yleensä hyviä asia. Pidän pääosin letillä hiuksia, niin jos suihkun jälkeen kuivuneita hiuksia yrittää letittää niin eihän ne pysy sitten millään, luiskahtelee vain omille teilleen, että tulee lopulta sellanen sianhäntää muistuttava takkupallo :D

   Lyhyt menettää joo mallinsa todella nopeasti, itse aikoinaan pidin lyhyttä "poikatukkaa" ja se oli käytännössä kuukauden jälkeen hirveän näköinen.
   Helpommalla pääsisi kun pitäisi kaljua kokoajan, tosin sitten pipo ei välttämättä pysyisi päässä niin hyvin ja sänky voisi syyhytä... Ehkä siis pitää olla vaan ihan tyytyväinen siihen mitä on :)

   Poista
  3. Voi että! Jotenkin niin absurdi ajatus, että tukka liuskahtelisi letistä. :D Mutta aina kun näen kiiltäviä tukkayksilöitä katselen ihaillen. Puolensa kaikessa!

   Jos olisi varaa käydä joka kuukausi kampaajalla niin varmaan pitäisinkin lyhyttä tukkaa. Olen vain ihan liian laiska ja pihi moiseen. Hiuksiakin värjäilen hampaita kiristellen. Oman värin pitäminen olisi helpointa, mutta omasta mielestäni näytän kauhean nuorelta luonnollisessa värissäni. :F Varsinkin kun minulla oli otsatukkakin! Ei hirveästi huomannut eroa 10 vuotiaan ja 20 vuotiaan Helin välillä.

   Poista
  4. Parturissa käynti on yllättävän kallista hupia, samoin hiusvärit (etenkin jos haluaa jotain mikä on muutakin kuin tiivistettyä ammoniakkia). Pitäisi varmaan ruveta valmistamaan omia kaarna- ja punamultauutteita, niin saisi halvalla värit, tehokkuudesta sitten tiedä.
   Itse ainakin oon huomannut että, jos en pidä silmälaseja ja hiukset on esim. kahdella letillä niin menis helposti lapsesta. Pitää ruveta tekeen kunnon bisnestä tällä babylookilla!

   Poista
  5. Kamalasti sotkua saisi varmasti aikaan jostain kaarnauutteista.. Oma juurikasvuni on niin vaaleaa verrattuna tähän nykyiseen väriini joten joudun olemaan aika usein värjäämässä vaikka se suositus ilmeisesti olisi, että maksimissaan kuuden viikon välein..

   Bisnestä babylookilla... Minkähänlaista bisnestä? ::D

   Poista
  6. Kuulostipa oudolta nyt kun paremmin ajattelee :D Toi bisnes.... Lähinnä meinasin siis että pääsee busseissa ja julkisissa lastenlipulla ja samoin kaikkiin tapahtumiin, säästäis hyviä summia rahaa

   Poista
  7. Ah nyt ymmärrän mitä taroitit.. ::DD

   Poista
  8. siis tarkoitit... miksei näitä kommentteja voi muokata jälkikäteen...?

   Poista
 2. Ihana blogi! Eksyin tänne sattumalta ja lukea hotkaisin päivitykset hetkessä :)
  Huomasin muuten, että sielueläimesi muistuttaa erästä lelua, joka minulla oli lapsena. Sen nimi oli Vikke ja se näytti tältä: http://www.mulletoi.com/shop/oma_tyyli/lemmikin_aktivointi/prod__8870_automaattinen_lemmikin_lelu
  Ja joo, sain vasta googletettuani tietää että se oli koirille tarkoitettu lelu... Ei ihme että miusta tuli tällainen kuin tuli.

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi aina pienenä katsoin kateellisena tuota söpöä pyöriäistä toreilla missä noita yleensä myytiin. Kyseisellä otuksella ei kuitenkaan ole mitään syvällistä merkitystä liittyen sielueläimeeni. Ne vain muistuttavat toisiaan. Alkuperäisessä suunnitelmassa sielueläimellä oli muurahaiskäpymäinen panssari/suomu systeemi, mutta ajattelinkin että pörröisyys kuvastaa sieluani paremmin. :) tervetuloa blogini pariin! Toivottavasti viihdyt.

  VastaaPoista