13. huhtikuuta 2014

HNGH


5 kommenttia:

 1. Anteeksi tämä ei nyt oikein aiheeseen liity mut pakko kysyä, että etkös oo käyny muotoiluakatemialla sen koruvalmistuspuolen? Oon ite hakemassa sinne tänä keväänä ja haluisin tietää et oliko pääsykokeet kovin vaikeet ja miten sinne kannattais valmistautua.. :D

  VastaaPoista
 2. juu kyllä, opiskelin siellä kaksi vuotta, kunnes tosiaan siirryin tähän nykyiseen kouluuni. pääsykokeet olivat kaksi päiväiset: ensimmäisenä päivänä oli tehtäviä jotka olivat samat kaikille muotoilun yksikköön hakeville ja toisena päivänä oli haastattelut ja suuntaukseen liittyvät tehtävät. molemmat päivät olivat muistaakseni 8 tuntisia, mutta paikalta sai lähteä kun oli valmis. muotoilu akatemia on järjestänyt lattiamajoiusta tarvitseville. tehtävät ensimmäisenä päivänä oli sarjaa: suunnittele pakkaus tuotteelle (tuote oli määritelty). piti myös kirjoittaa tuotetarina ja piirtää tapahtuma jossa tuote on esitelty käyttäjän kanssa sekä muovailla tuote vahasta. lisäksi piti rakentaa pakkausnarusta mahdollisimman korkea ja esteettisesti kaunis rakennelma, jonka päällä pysyy kanamuna. seuraavana päivänä suunniteltiin mitalli jaaa... tehtiin mainosjuliste tuon ensimmäisen päivän tuotteelle. anteeksi huono ilmaisu, kirjoitan tätä kännykällä. jos on kysyttää lisää niin kysy pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valmistautua kannattaa hyvällä sarjalla copiceja/promarkereita! pääsykoekutsussa on lista kaikesta mitä mukaan tarvitsee, mutta periaate parempi liikaa, kuin liian vähän on ihan hyvä. nimittäin voi tulla tehtävä, jossa saa käyttää kaikkea mukana olevaa tavaraa (muutoin on yleendä aila tarkkaan määritelty mitä välineitä saa käyttää). haastatteluun kannattaa ottaa selvää mitä on tulossa opiskelemaan ja mitä mutoilyalaan yleensä kuuluu ja yms..

   Poista