12. heinäkuuta 2014

Ei apua


18 kommenttia:

 1. Suomen tulevaisuudet loistaa jälleen :----D

  VastaaPoista
 2. Voi elämä :------------DDDDD missä päi sä muuten myyt mansikoita voisin tulla kyyläämään koska vaikutat oikein hienolta ihmiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruskossa! tule ihmeessä kyyläämään. moikkaamaankin voi tulla!

   Poista
 3. hih, en ole ennen blogiasi kommentoinut, mutta nyt oli pakko, kun itsekin työskentelen neljättä kesää mansikanmyyjänä :3 (se on kolme kesää liikaa). laktoosikommentti on kyllä uusi.

  mutta kun nyt mansikoiden inspiroimana tulin kommentoimaan, niin lisäilen saman tien perus, mutta ansaitut, kehut, että blogiasi on varsin makoisaa lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai sä et välitä? tää on mun elämäni rennoin työ, että oikein mielelläni teen. tunteja sais tosin olla enemmän ja palkka parempi. .. mut näillä mennään. :)

   Poista
  2. on se rentoa ja mukavaa, en sillä tavalla valita! kaipaisi itse vain vähän haastavampia töitä näiden vuosien jälkeen. c: ja juuri enemmän tunteja myös.

   Poista
  3. No joo oot kyllä ihan oikeessa! Itsekin mietin, että ensi kesänä kyllä aion tehdä jotain kunnianhimoisempaa, kuin jotain työtä jonka 12 - vuotiaskin oppii tunnissa. :D

   Poista
 4. Voiei! Multa on kerran kysytty kaupassa, että onko yhdessä tavallisessa paahtoleivässä possua.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tän vois tulkita vähän sarkastiseksi nauruksi, mutta päättelen että oikeasti olet ihan huvittunut tästä merkinnäastä. :D

   Poista
 6. Ruskon Cittarissa oot myymässä? :D On kivan pyörälenkin pääs, vois melkee tulla sanomaa heipat tjn jos uskaltais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa tulla. ;) Oon just tässä kohta lähössä töihin.

   Poista
  2. Voisinpa uskaltautuakin tässä tällä viikolla :D Tänään en taida keretä, mutta jos sulla on töitä myös tulevina päivinä niin olis kyllä ihan hauskaa tulla moikkaamaan. Hyvää työpäivää kuitenkin myös tälle päivää! :P

   Poista
  3. Olen vähän vaihtelevasti illassa ja aamussa tämän viikon. Vkl olen vapaalla.

   Poista