16. lokakuuta 2014

Kato sitä.


16 kommenttia:

 1. Ihanaa kiitos kun päivität. Tuli vieroitusoireita. Sie oot miulle ihan uus sarjisbloggaajalöytö tossa vähän aikaa sitte, ja ahmin tän blogin läpi yhessä päivässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tulipas hyvä mieli, että joku vilpittömästi ilahtui päivityksestä. :) Olen onnistunut rutinoitumaan taas niin, etten ole muka ehtinyt konetta avata piirtämiseen. Nyt tosin syysloma, että eiköhän rutiinit mene taas uusiksi. Tervetuloa lueskelemaan!

   Poista
 2. Meillä täällä emännän kanssa ihan sama homma... tosin hän on se sukkien ( ja muiden vaatteiden jättäjä..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh samaistua emäntänsä! Ne tavarat lojuu nimittäin siellä missä ikinäkin ihan syystä: ne on tosi kätevästi siinä käden ulottuvilla, kun tarvitsee. Siivotessa kaikki tavarat laitetaan vähemmän käytännöllille paikoille, kunhan ovat "siististi". :P

   Poista
 3. Mie en ymmärrä miksi mie niin paatoksella seuraan tätä sarjakuvaa vanhasta kotisivustosta asti. En osaa samaistua ja välillä mieli pahoittuu kun vielä menee ja vertaa omaan elämään. Mikä piru minua riivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mielenkiintoinen kommentti. En osaa vastata kysymykseesi, mutta tuli aika hämmentynyt, vähän huolestunut olo. Onko kaikki hyvin?

   Poista
 4. Mullekin tämä maailma olisi vieras ja kiinnostamaton, ellei se olisi tullut lähemmäs blogin myötä. Ja kyllä näitä arvostaa muunkin takia kuin luontevan piirrännän. En osaa analyseerata. Mihin Heli pystyiskään jos se tekis "oikeeta" aihetta.

  (Eli tämä on oikea aihe. Lukijat vain vääriä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keijo, miten kiva kommentti! ;_; nää mun sarjakuvat on niin höpöä, ettei kenenkään tarvitsisi pahoittaa näistä mieltään.
   Sitten kun jos joskus ikinä milloinkaan tulee sarjakuva siitä the "oikeasta" aiheesta, niin jonkinlainen tunteiden herääminen olisi oikein suositeltavaakin.

   Poista
 5. kai nää nyt ymmärrät että:

  oamkin-oranssi.

  VastaaPoista
 6. Mitä pittää tehä jos ja kun huomaa, että on ihastunut sinnuun? Raastavaa, mutta totta.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän ihastumisessa mitään pahaa ole, mutta olen ja tulen olemaan erittäin tukevasti varattu. Kyllä se siitä ajan kanssa kun elämääsi tulee joku tavoitettavissa oleva yksilö. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Njäh. Sarjakuva-minä ja oikea-minä erotaan paljon toisistamme.

   Poista
 8. Kiitos blogistasi! Sitä on ilo seurata. Voisin minäkin tunnustaa ihastuneeni, en tosin sinuun vaan blogiisi :). Mitä tulee aiheen "oikeellisuuteen" niin voisi sanoa thaimaalaisten tapaan same same but different!

  VastaaPoista
 9. Thaimaalaisten mentaliteetti kuulostaa samaistuttavalta. Minäpä en sano muuta kuin että kiitos. :)

  VastaaPoista