1. marraskuuta 2014

All about Noora part 7.Kyllä nää kysymykset tulee... pikkuhiljaa..aikanaan...Ei luoja, mähän teen näitä tätä vauhtia vielä ens kesänäkin. *-*

2 kommenttia:

 1. Toi on muuten niin outo kysymys, että kenet pelastaisit tulipalossa. Mä olen kerran juossut ulos keskellä yötä, kun oli tulipalo. Ehdin kiskoa jotkut vaatteet päälleni (luultavasti ne oli ne eiliset, koska oli sängyn vieressä), kengät jalkaan ja koiranpentu kainaloon. Jos niin kävis uudestaan, pelastaisin nuo omat koirat. Jos lapset ois täällä, herättäisin ne ja karjuisin ulos, mies sais selvitä omin avuin.
  Mutta siis että tommosessa tilanteessa ei tuu ikinä mietittyä että mitä teen mitä teen, vaan toimii automaattiohjauksella. Se mikä on tärkeintä, siis OIKEESTI tärkeintä, lähtee mukaan. Mitään kännyköitä, läppäreitä, kameroita tai lompakoita ehtinyt siinä miettimään. Jostain koiranremmistä puhumattakaan :D Pentu mahtui hyvin syliin, rääpäle kun oli vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhui. Kauheata kuulla, että olet joutunut itse pinkomaan tulta pakoon. Kyllä ne kaikki pankkikortit ja läppärit on uusittavissa, mutta että ihmishenki tai lemmikit.. ;_;. Saako kysyä mistä palo lähti?

   Poista