13. marraskuuta 2014

And all I wanna do is ride bikes with you and stay up late and watch cartoons.

Mä tiedän tässä on perspektiivi pielessä, mut hei, idea tulee kuitenkin perille? 


'

Leikkasin sivun lyhyeksi.


Mulla on aivan jäätävän kammottavan valtavan suuren suuri kissekuume. Ollaan tästä kissa-asiasta puhuttu jo vuosia, mutta aikaisemmin ei ole ollut järkeä sellaista ottaa, koska solu-asunnot. Viime syksynä hoivaamamme killinpentu jätti minuun lähtemättömän vaikutuksen.  ;_;
Tietääkö joku Oulun alueelta pennuista, jotka olisivat luovutusikäisiä joskus tammikuussa (jollain tutulla, tai mahdollisesti jopa sinulla itselläsi)? Puolipitkäkarvainen olisi t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n! (Minä tahtoisin pitkäkarvaisen, Noora taas on aivan ehdoton, että pentu pitää olla lyhytkarvainen, siispä kompromissi.)
Päivittelen koko ajan Facebookin lemmikkit Pohjois-Pohjanmaa-ryhmää ja käyn joka päivä katsomassa Oulun seudun eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta, olisiko joku sopiva kisse kotia vailla. Pentua me kyllä vähä itsekkäistä syistä tahtoisimme, vaikka varmasti aikuinenkin kissa ihana olisi. 

Kissanpennut menee uskomattoman nopeasti ainakin facen puolella. Tuntuu, että jos ei sillä sekunnilla päätä ottaako vai ei, niin ne on mennyt jo. Ei puhettakaan, että pentuja voisi tulla ihastelemaan etukäteen ja vasta sitten tehdä päätös mikä kisse olisi meille se sopivin.

EDIT: Lähinnä siis sellaisia vinkkauksia kaivattaisiin joihin ei "normi googlettelulla" pääse käsiksi, esimerkiksi tutulla pentuja jne.. Koska osaamme käyttää googlea, olemme nämä yleisimmät sivustot kahlanneet moneen kertaan jo läpi. Kiitos kuitenkin!

14 kommenttia:

 1. Tuli mieleen, että Oulun eläinkodilla on varmasti myös paljon kissoja etsimässä uutta kotia. Nettisivujenkin päivitys taitaa olla suht. ajantasalla :) Jos tuntuu, että matkustaminen lähikuntiin ei ole kovin suuri ongelma kissaa hankkiessa, niin täällä päin myös Kainuun Kissanystäviltä löytyy omaa ihmistään etsiviä kissoja. Onnea etsintään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toki olemme myös eläinkodin sivuja ahkerasti tutkineet ja muitakin yleisimpiä sivuja. :) Varmasti kissoja löytyy paljon myös ihan Oulusta, ettei tarvitse kauammaksi lähteä (että pääsee etukäteen ihastelemaan), ellei nyt aivan totaalisen ihanaa yksilöä löydy jostain kauempaa.

   Poista
 2. Kannattaa kattoa näiltä sivuilta (tai ehkä olet jo kattonutkin)
  http://www.oulunelainkoti.fi/kotia_etsii.php
  http://kodittomat.info/lemmikit/kissat-1/list/county=Pohjois-Pohjanmaa/parish=Oulu
  http://www.kodinvaihtajat.com/?page_id=17

  VastaaPoista
 3. Raahen löytöeläinkotia suosittelen kans, jos pitkähkö välimatka ei ole este! http://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin jo aikaisemmin sanoin: mielummin täältä Oulusta, koska varmasti täältäkin löytyy. :)

   Poista
 4. Pakko laittaa nyt yksi linkki kun silimiin osu ja näytti nuo kissimirrit aivan samanmoisilta kuin tuossa siun kuvassa: http://www.tori.fi/etela-pohjanmaa/Kaksi_pienikokoista_tyttokisua_etsivat_uutta_kotia_15567072.htm?ca=2&w=3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih mitä ihanaisia. :3 yksi kissa tosin näin alkuun riittäisi. :D

   Poista
 5. Kannattaa ottaa kaksi heti alkuun niin niillä on seuraa toisistaan.

  VastaaPoista
 6. Facebookissa on kissanomistajat - ryhmä, josta voi kuulemma löytää helposti kissan. Että jos jommalla kummalla on Facebook-tunnusta, kannattaa liittya ja kysyä sieltä!

  VastaaPoista
 7. http://rannikko.4h.fi/loytoelainkoti-raahe/ Ei Oulussa, mutta Raaheen on n. tunnin matka. Yhteenaikaan työntekijä toi kissan uuteen kotiin että voivat samalla tarkistaa että on hyvätolot. Nyt ei näyttäny olevan ku aikusia, mut monesti on pentueita/pentuja ettimässä kotia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo linkattiinkin jo aikaisemmin. Kiitos kuitenkin!

   Poista