28. marraskuuta 2014

TAHDOOOOOOOON!!!

Tänään on tasa-arvon ja rakkauden päivä! Avioliitto on nyt kaikille (tai no tulee olemaan vuonna 2017, mutta se on kuitenkin tulossa, sitä ei voi enää perua). Tästä on hyvä jatkaa. :'-)

7 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä tosi hyvä alku viikonlopulle!

  VastaaPoista
 2. Paitsi jos.....

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112818875282_uu.shtml

  hihi. Kuvitteleeko tämä oikeasti että ensin tuhannet ihmiset alkaisi onneissaan menemään naimisiin, kunnes laki kumottaisiin ja kaikki pakotettaisiin eroamaan. :- D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mitkään yksittäiset ihmiset eduskunnassa voi enää tätä kaataa. Kyllä tuo on vain häviäjän katkeraa kitinää. Se laki tulee, Päivi ihan turhaan yrität pyristellä. :D Raukoilla menee päivä pilalle, kun kaikki saavat samat oikeudet lain edessä, kuin muillakin.

   Poista
  2. Mutta eikö se nyt mene valiokunnalle, joka on jo kahdesti äänestänyt lakialoitetta vastaan ja jolla on mahti lähettää tuo takaisin äänestykseen? Vai olenko ihan väärässä?

   Poista
  3. "Lakialoite siirtyy eduskunnan suureen valiokuntaan jatkokäsittelyyn, missä sen läpimenoa pidetään täysistunnon päätöksen myötä varmana. Enemmistö suuren valiokunnan jäsenistä kannattaa aloitetta, samoin valiokunnan johto."
   - Uusisuomi, Teppo Ovaskainen, 28.11.2014 13:25

   Pysykäämme siis positiivisena. :)

   Poista
  4. Jaa hups, mullahan meni lakivaliokunta ja suuri valiokunta sekaisin. Lakivaliokunta oli vastaan, suuri valiokunta ilmeisesti puolesta. Ja Niinistökään ei tule käyttämään veto-oikeuttaan (onko sitä kukaan pressa edes käyttänytkään kekkosen jälkeen... :D)

   Poista