15. joulukuuta 2014

Hortensia on hassuin

Noora on tosi taitava ääneen lukija. Kaikilla ankoilla on tietenkin omaa persoonaansa heijastava ääni. Ollaan luettu Don Rosan Roope Ankan elämä ja teot mikä on aivan loistava teos. Rosa on tehnyt aivan hurjasti taustatyötä kyseisten sarjakuvien eteen. Kaikki juonen pikkuisetkin käänteet ovat uskollisia Barksille tai perustuvat hänen sarjakuviinsa. Suosittelen 5/5.

12 kommenttia:

 1. Mun lempisarjakuva kans! Historialliset faktat (enemmän ja vähemmän), Barks-viittaukset sekä piirustustyyli on loistavia, ja Rosa teki paljon työtä luodessaan Roopelle kronologisen elämäkerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun Barks itse ei niinkään lämmennyt Don Rosan sarjakuville. :/

   Poista
  2. Mielenkiintosta, tästä en oo kuullutkaan. Kerro lisää! En löydä netistä mitään.

   Poista
  3. Noora kertoi! Se on Don Rosa ja Barks - tietäjä. Barks ei arvostanut Rosan, koska hän ei ollut tarpeeksi perinteinen Ankka - piirtäjä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hahhaha nooralla oli tosi hassu tulkinta tuosta glxbtistä :''D

   Poista
 3. määki lukkiin don rosan ankkoja ääneen! itelleni. monta kertaa aloin itkeen loppuratkaisun kohalla kun eläydyin niin lujaa ja ankoilla meni niin hyvin perhe-elämässään ja yyh ROOPE SINÄ REVITTY SIELU ANNA HALI

  VastaaPoista
 4. Hei huippua että jotku muutki harrastaa ääneenlukua! Ite luen poikakaverille ääneen monesti illalla muumikirjoja ja Harry Pottereita ja tietty pitää eläytyä kunnolla ja antaa kaikille iha omanlainen ääni ;) Kalkaroksen repliikit on parhaita lukea! Tosin välillä innostun nii paljo että alan karjua iha tosissaa ne repliikit joka ei oo nii kiva juttu naapureitte kannalta varmaa :'D Mutta Don Rosa jutut tuli kyllä nyt hyvänä ääneelukuvinkkinä! En oo ite ees ajatellu vaikka siellä ne kirjat hyllyllä nököttää!

  (PS: Löysin sun blogin aika vasta ja oon tosi tykästyny nyt!!! ;p)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, mä oonkin pari kertaa pyytäny nooraa lukemaan mulle pattereita, mutta ei olla saatu nyt aikaseksi. Pitääpä kaivella hyllyjä! Hauskoja lukuhetkiä. :)

   Poista
  2. Naurahdin kun luin näitä kommentteja tässä... pattereita... :D

   Mutta joo, oikeestaan tulin vaan kertomaan että olen jo jonkin aikaa seurannut tätä blogisasi enemmän ja vähemmän aktiivisesti, ja tykkään kyllä :)

   Poista
  3. Hahah en ensin meinannut millään tajuta mistä ihmeen pattereista puhut, mutta nyt hoksasin. Kiitos auto correct. :D

   Poista