21. helmikuuta 2015

Vanhoja juttuja

Luin vanhoja blogimerkintöjä ja mun mielestä tää oli hauska. :D Kuvan tiedoissa lukee, että elokuu 2011.

12 kommenttia:

 1. Kuka on Julia? Olen lukenut läpi koko blogin aiemmin ja vissiin joku teidän yhteinen kämppis? Onko Julialla ruskeat silmät?

  -Peggos89

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhmmm no joooo. Juliaa ei ole taidettu esitellä missään vaiheessa kunnolla, koska on roikkunut blogissa mukana melkein kuuden vuoden ajan aina aika-ajoin. Asuttiin kyllä aikamme samassa asuntolassa ja myöhemmin asuimme yhdessä yhden kesän, mutta yhteinen ystävä hän "vain" on. Ei ole ruskeita silmiä hänellä, tuo Nooran kommentti vaan voisi olla sellainen jonka kertoisin Julialle ja yhdessä paheksuisimme Nooraa leikillisesti.

   Poista
 2. Kuinka joku voi inhota ruskeita silmiä? Ei kuulosta normaalilta... :'D

  VastaaPoista
 3. En siis oikeasti inhoa ruskeita silmiä :D On nekin hienot, vaikka vihreät on hienomman väriset. Tuo oli vain tuommoinen heitto, kun en ajatellut tai keskittynyt kysymykseen sen kummemmin. Ei ruskeissa silmissä mitään vikaa ole!

  VastaaPoista
 4. Onko sun blogin nimi niinku kerätä/kerjätä vai olla keruulla/kiepillä ts laiskotella ja makoilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerätä, niinkus marjojen keräily!

   Poista
  2. Miekii oon hei miettiny. Oon miettiny et se on kerjäämistä tai keräämistä, mut sit toisaalta koska se on blogin "motto", oon ajatellut, että se on kiepillä makoilua eli just laiskottelua. "Nyt loppu tää kerruulla oleminen!" No ehkä se ois yhdellä ärrällä jos ois kerällä olemista.
   Miksi muuten kerruun tulee loppua? :D

   Poista
  3. Mä en edes tiennyt, että kerruilu voi olla laiskottelua. Sopis paljon paremmin merkitykseltään tähän blogiin. Hassua että ihmiset nyt tästä asiasta kysyy, kun vasta asiaa avasin lukijalle (ehkä jopa ensimmäistä kertaa? En ainakaan muista, että kukaan olisi aikaisemmin kysynyt) : " Kyseessä on hyvin vanha inside läppä, joka ei ole ollut käytössä edes öö 8 vuoteen ja täten siis menettänyt merkityksensä muuten kuin mun sarjisbloginimenä. Muistaakseni liittyi jotenkin hassuun esimiehen ja mansikankeruuseen (välihuomautus: mansikoiden keräämisen lopettamiseen ts. 'nyt tauko!' , mutta voisiko olla että olen ymmärtänyt jutun alun alkaen väärin ja kyse olisikin laiskottelua lopettamisesta?) . Ryöväsin tämän lentävän lauseen paremman puutteessa, kun blogia aloin pitämään (joskus 6-7 vuotta sitten)."

   Poista
 5. Muaahhaha, nauroin ääneen tolle turn off -keskustelulle :--D

  (oon auttamasti jäljessä mun suosikkiblogien lukemisessa, HÖH, tämähän on julkaistu helmikuussa jo!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin siis että auttamattomasti....

   Poista
  2. Huehue. Et pahasti ole jäänyt jälkeen kuitenkaan kiitos laiskotteluni.:3

   Poista