24. maaliskuuta 2015

Rakas Isla


Islahan on jo kymmenen vuotias, ettei ollut ihan mikään helppo operaatio tuo kohdun poisto tämän ikäiselle. :/ Ensimmäinen yö meni valvoessa. Kipulääke ei ole sopivaa Islalle ja nyt kokeillaan toisilla. Nyt kun se aikaisempi kipulääke on lähtenyt elimistöstä on jo vähän enemmän jo tolkuissaan. Koiranmakkarakin maistui.

7 kommenttia:

 1. Hyvin kaikki menee! ^_^ Toipuminen voi olla rankkaa mut "vaara" on nyt ohi.

  Miun 14,5v leikattiin muutama kk sitten, ja siltä otettiin täydessä anestesiassa hyvänlaatuinen patti kyynärpäästä, kun se hankautu rikki ja vaivas. Jännitti helvetisti mut hyvin meni. Vanhuus ei niinkään merkkaa vaan yleiskunto.

  Reipas Isla, anna rapsut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleiskunto Islalla on hyvä ja arvot normaalit paitsi tietty tulehdus, kun oli se tulehdus päällä siellä kohdussa. Nyt sai toista lääkettä ja on ku eri koira. Edelleen vaisu ja varmaan vähän ahdistunut kaulurista, kun ei vielä osaa sitä varoa, mutta kuitenkin tolkuissaan. Nyt se lepäilee ja nukkuu. Sen toisen lääkkeen kanssa se oli nii sekasin, että seilas vaan huoneesta toiseen ja läähätti. Ei nukkunut kun 5 min jaksoissa.

   Ihana kuulla että meni kaikki hyvin teillä, rapsutukset koiravanhukselle sinnekin! :)

   Poista
  2. Miulla on muuten joku omituinen "ja"-sana tuolla ja nyt kun luin uudestaan, niin tosta vois luulla et miun koiralta leikattiin kohtu JA patti. :D Eli siis vaan se kyynärpään patti leikattiin, kohtutulehdus sillä iski jo 10 vuotta sitten. Muistan et sekin oli kipeä silloin kohtuleikkauksen jälkeen, parikin päivää tais uikuttaa kipulääkkeistä huolimatta.

   Nyt tää pattileikkaus oli sellanen, että seuraava yö ja päivä se oli ihan tokkurassa, ei ollut kipeä mut anestesialääke vei sen ihan tööttiin. Yöllä raapi sohvia ja seiniä ja uikutti ja nukkui just jotain pieniä pätkiä vaan. Rauhottui, kun päätä hiero, ne voi kuulemma ne nukutusaineet aiheuttaa päänsärkyä.

   Poista
  3. Niin, sellasen vähän krapulamaisen olon koiralle. Isla alkaa olemaan jo oma itsensä. Haikailee jo sohvalle hyppäämistä. :D

   Poista
 2. Hieno reipas Isla! Nuo lääkkeet on aina vähän hankalia. Mun vanhempien kakstoista vuotias terrierirouva satutti tassunsa ja sai antibiootit ja oli vähän aikaa niin kipeä että kaikki luuli ettei se enää parane. Kunnes kävi ilmi ettei rouvakoiran maha kestä maitohappobakteeria, jota se sai antibiootin kanssa. Sitten se parani ja ärhentelee ja komentelee taas tuttuun tapaansa :D
  Vanhat koirat on jotenkin hurmaavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi raukka! Mistäpä tuollaisen olisi osannut arvata.. Voihan koiruudet.

   Poista
 3. Voi koirulaista! Omalta (tai perheeni oikeamminkin) koiralta leikattiin märkäkohtu muutama vuosi sitten. Kyseessä on nyt 12 -vuotias piski. Oli kyllä lähtö lähellä siinä tilanteessa: koira oli aivan yllättäen todella huonossa kunnossa. Uskon, että Islakin tulee toipumaan hyvin, jos koiranmmakkarakin jo maistuu. :)

  VastaaPoista