8. huhtikuuta 2015

WHAT DID YOU SAY ABOUT MY SISTER?!?No ei! Siis itse asiassa kun pentua varattiin ei tiedetty vielä siinä vaiheessa kumpi noista kahdesta oli kolli (ilmoituksessa ei eritelty kumpi on tyttö ja kumpi poika). Salaa toivoimme tietenkin, että se olisi tuo öööh meidän mielestä söpömpi (Mauri), mutta ihan yhtälailla rakastaisimme tuota meidän mielestä ei niin söpöäkin jos se nyt kolli olisi ollut. :D

4 kommenttia:

 1. No mutta siskohan on vain vähän epäedustavana tässä kuvassa! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toki. Kyllähän meillä kaikilla on niitä vähän epäonnistuneempiakin kuvia... :D

   Poista
 2. Mikä muuten sai teidät haluamaan juuri kolli kisun? Uteliasuudesta vain kysyn, kun koirien puolelta tiedän että monet haluavat juuri naaraan. :D oliko teillä jotain erityistä syytä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itsekään en missään nimessä olisi uroskoiraa halunnut, koska Isla oli meidän ensimmäinen koira ja narttukoira on (yleisesti ottaen) helpompi kouluttaa (ei tule välttämättä niin paljon isottelua, agressiivista käyttäytymistä ja mahdollisesti ennen leikkausta inhottavaa uroskoiran normaaleihin vietteihin liittyvää toimintaa jne..).
   Kissan kanssa taas minulle oli alusta asti aivan selvää jostain syystä, että kolli se nimenomaan pitää olla.
   Yksi painava syy oli kollikissan helpompi sterilointi. Paranemisaika on nopeampi ja leikkauksen hinta puolet naaraskissan leikkauksesta.

   Toinen syy oli vain jokin mielikuva siitä, että kollikissat ovat leppoisempia. Tälle ei ole mitään muuta pohjaa, kuin oma kokemus. Kaikki naaraskissat joiden kanssa olen ollut tekemisissä ovat kyllä olleet ihan kivoja yksilöitä, mutta vähän enemmän.. 'diivoja'. Kaikki kollit taas enemmän 'lössyköitä'. Varsinkin eräs kollipentu vei sydämein ja silloin päätin että kollin minäkin haluan.
   En ole ihan kauheasti ollut eri kissojen kanssa tekemisissä, mutta tämä on mun kokemus ja siksi kollin halusin (nooralla oli aikalailla sama kumpaa sukupuolta kissa olisi, mutta oli myös kollin kannalla kun näitä syitä kerroin).

   Poista